Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Slevy a akce
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
Zobrazení snímku 1 z 0
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Nová auta
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Testy
Nová auta
Cestování s vlajkovou lodí BMW iX M60 je větší zážitek než let vzducholodí
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Nová auta
-
14. 11. 2022
Cestování s vlajkovou lodí BMW iX M60 je větší zážitek než let vzducholodí
Nejnovější články
Youngtimery a veterány
-
31. 1. 2026
Říkalo se, že to není pravé Porsche. Ve skutečnosti je ale model 944 fantastické kupé. Hlavně ve verzi S2
Člověk by si neměl vyčítat nic ze své minulosti, s tím se pak špatně žije. Ale stejně víte, že kdybyste věděli, udělali byste něco jinak. Já bych si třeba koupil Porsche 944 v době, kdy byly na cenovém dně a nafackoval svému minulému já za ty kecy, že to není pravé Porsche.
Youngtimery a veterány
-
30. 1. 2026
Audi A8 W12 bylo kdysi naprostým vrcholem německé automobilky. Ale dnes ho doma spíš mít nechcete
Mám strašně rád víceválcové limuzíny. Šest je minimum, osm příjemný standard a deset netradiční fajnšmekrovství. A pak jsou tu dvanáctiválce, což je vždy nádherné svezení. A dokonce ani Audi není v tomhle výjimkou, i když dvanáctiválcová A8 první generace je opravdu vzácná.
Zajímavosti
-
30. 1. 2026
Svatý grál mezi fabiemi? Škoda kdysi představila vzácnou limitku, která měla ve výbavě prvek typický pro modely Rolls-Royce
Škoda Fabia představuje typické malé auto cílící na masy. Přesto se v dlouhé historii tohoto oblíbeného modelu objevily verze, které nabídly „něco navíc“. A nemáme nutně na mysli sportovnější varianty RS.
Legislativa
-
30. 1. 2026
Přejíždění z pruhu do pruhu není jen tak. Za nesprávný manévr hrozí tučná pokuta a hlavně čtyři trestné body
Znáte to. Jedete si svým tempem a najednou vám to jiný řidič přejíždějící ze svého pruhu do vašeho jízdního pruhu pošle přímo před auto. Brzdy, možná i klakson a pár nehezkých výrazů na adresu toho, kdo se buď nepodíval do zrcátka, nebo nejednal zcela s rozmyslem. Jenže za tenhle manévr hrozí poměrně tučná pokuta a body k tomu.
Novinky
-
30. 1. 2026
Chlapík prodal střechu nad hlavou a postavil si obytňák z Lamborghini! Už v něm bydlí dva a půl roku, navštívil i Česko
Jistý Connor dal výpověď v práci, prodal dům a koupil si Lamborghini Urus, které přestavěl na obytný vůz a cestuje s ním napříč světem.
Ze světa automobilek
-
30. 1. 2026
Americká automobilka ukončuje výrobu aut, místo nich začne stavět roboty
Vzhledem k tomu, že se přesouváme k autonomní budoucnosti, výroba Modelů S a X v příštím čtvrtletí skončí. To jsou slova americké automobilky Tesla, která místo aut bude produkovat roboty.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Cestování s vlajkovou lodí BMW iX M60