Hlavní obsah

Zvyšte testosteron přirozenou cestou! Poradíme vám jak

Foto: Shutterstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snížená hladina testosteronu se netýká jen mužů po padesátce, ale i mužů podstatně mladších. Na vině je především nedostatek pohybu a nadváha. Pokud pociťujete pokles sexuální touhy, zkuste ProMan Plus, který teď můžete získat na měsíc zdarma, jen za cenu poštovného 49 Kč.

Článek

Poznáte nedostatek testosteronu? Hladina testosteronu začíná u mužů klesat kolem 30. roku věku. Příznaky, že hladina testosteronu není optimální, poznáte hlavně v oblasti sexuálního života. Typický je pokles sexuální touhy (ztráta libida), nižší sexuální vzrušivost a poruchy erekce. Dalším znakem je úbytek svalové hmoty, ukládání tuku do oblasti břicha, zmenšení varlat, zvětšení prsních žláz, ztráta energie, vypadávání vlasů, nespavost, zhoršení paměti, výkyvy nálad a sklon k melancholii.

Co všechno umí testosteron?

Testosteron je pohlavní hormon, který je zodpovědný za sexuální funkce, schopnost reprodukce, růst svalů, ale také za sekundární pohlavní znaky, jako je hluboký hlas a růst vousů. Podílí se na kvalitě spermií a jejich schopnosti oplození. V psychické rovině ovlivňuje náladu, paměť a soustředění. Stimuluje vlastnosti, které jsou s muži spojovány jako odvaha a chuť riskovat. Produkce testosteronu probíhá z 90 % ve varlatech a zbylých 10 % je syntetizováno v nadledvinách.

Co všechno způsobuje pokles „mužství“?

Na množství testosteronu má vliv jak věk, tak zdravý životní styl a spánek. Některé studie zjistily, že zkrácení doby spánku z 8 hodin na méně než 5 hodin během pěti dní má za následek pokles testosteronu až o 10–15 %. S nízkou hladinou testosteronu se setkávají i muži s nadváhou a muži obézní. Vysoké procento tělesného tuku hladinu testosteronu snižuje, stejně jako pravidelné užívání alkoholu.

Mužský přechod

Pokles testosteronu souvisí s andropauzou, mužským přechodem, který je obdobou ženské menopauzy. Příznaky andropauzy jsou individuální, a zatímco někteří nepocítí žádné změny, jiní zaznamenají řadu tělesných a psychických změn. Mužský přechod a nedostatek testosteronu je pro muže stále velké tabu. Naštěstí existuje způsob, jak hladinu testosteronu zvýšit přirozenou cestou.

Foto: Shutterstock

Zvyšte testosteron přirozenou cestou

Zvyšte testosteron přirozenou cestou!

ProMan Plus představuje špičkový norský produkt na zvýšení hladiny testosteronu. Doplňku stravy ProMan Plus na podporu mužské potence se prodalo více než 500 000 balení. Důvodů, proč je ProMan Plus tak oblíbený, je mnoho. Zákazníci oceňují tradicí a léty ověřenou norskou recepturu, přírodní složení a účinky, které komplexně přispívají k podpoře mužského zdraví.

ProMan Plus na podporu mužské potence a celkového zdraví můžete vyzkoušet zdarma i vy, jen za cenu poštovného 49 Kč. Stačí vyplnit adresu a ProMan Plus je na cestě k Vám! A bez závazku!

Získejte ProMan na měsíc ZDARMA a podpořte své mužství!

Načítám