Hlavní obsah

Základ pánského šatníku: Tričko, na kterém není vidět pot

Foto: CityZen s.r.o.

Představujeme vám světový unikát z Česka. Trika CityZen, na kterých není vidět pot. Ať jste v jakékoliv situaci, koláče v podpaží nikdo neuvidí a vy se budete cítit skvěle. Na to se můžete spolehnout.

Článek

Chytrý materiál, ze kterého jsou trička a polokošile ušity, vyvinula česká firma CityZen. Stojí za ní trojice inovátorů z Chrudimi, kterým se podařilo zdánlivě nemožné: tričko z jejich výroby se vám nepodaří viditelně propotit. Zásluhu na tom mají kvalitní materiály a unikátní úprava, kterou nikdo jiný na světě nepoužívá.

Překvapení z Chrudimi

Svoje první triko CityZen prodal před Vánoci roku 2018, loni získal ocenění start-up roku a letos rozjel výrobu ve větším, aby pokryl zájem českého, slovenského, britského a nově i německého trhu. „Do dnešního dne jsou to už tisíce kusů triček a polokošilí. Od zákazníků na ně máme úžasné ohlasy. Některým jsme doslova změnili život,“ říká Pavel Hrstka, jeden ze zakladatelů značky CityZen.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen. Martin Burkoň (zleva), Pavel Hrstka, René Němeček

Chytré oblečení od CityZen svými vlastnostmi běžné oděvy daleko předčí, cena ale zůstává velmi přijatelná. Nejedná se přitom o žádné oblečení „ze zkumavky“ – základem je ta nejkvalitnější na trhu dostupná bavlna, u polokošilí doplněná lycrou, aby jejich střih perfektně seděl. Po bavlně je dalším pilířem úspěchu speciální úprava CityZen, které trička vděčí za své unikátní vlastnosti.

Podívejte se, jak triko CityZen fungujeVideo: CityZen® s.r.o.

Jedno triko pro mnoho příležitostí

Výsledkem je jedinečné oblečení, ve kterém absolvujte celodenní maraton v autě a večer v něm ještě zajdete na drink – a budete stále vypadat dobře, bez viditelných známek potu. Polokošile v kombinaci s kvalitními koženými botami a páskem (ideálně stejného odstínu) je ideální verzí business casual oděvu, který je vhodný i do práce. A výborně se hodí i na méně formální akce, třeba na golf.

A nejen, že pot není vidět. Polokošile tělesnou vlhkost rychle rozprostře do velké plochy, a díky tomu se velmi rychle odpaří, zmenšuje se tak i prostor pro rozvoj tělesného pachu. Navíc se nemačká a dobře odolává ušpinění, třeba od jídla. Až ji vyzkoušíte, uvidíte, že po ní sáhnete před každou pracovní schůzkou, cestou autem nebo párty s přáteli.

Foto: CityZen s.r.o.

Luxusní krabice s fotorámečkem jako dárek k nákupu

Tip na Vánoce

Trika a polokošile CityZen se skvěle hodí i jako dárek. Nyní ke své objednávce můžete navíc získat stylovou krabici s fotorámečkem ZDARMA. Až si vaše milá, milý, kamarád, tatínek, manželka nebo kdokoliv jiný triko rozbalí, dostane společně s ním i hezkou vzpomínku na vaše společné zážitky. Drobný detail, který váš dárek povznese a nesmazatelně zapíše do paměti.

Načítám