Hlavní obsah

Tohle asi bude doják. Blíží se nová Gymkhana, poslední se zemřelým Kenem Blockem

Foto: Hoonigan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku letošního roku motoristické nadšence šokovala zpráva o úmrtí Kena Blocka. Slavný Američan zemřel 2. ledna při nehodě na sněžném skútru ve věku pouhých 55 let.

Článek

Ken Block byl úspěšný a všestranně zaměřený chlapík - šikovný podnikatel, talentovaný závodník rallye, dobrodruh, milující táta a především skvělý šoumen a parádní řidič, kterého proslavila internetová videa s dlouhými smyky plnými kouře od spálených gum. Známá jsou pod označením Gymkhana.

V prosinci bude mít premiéru Gymkhana nová. A bude to doják, půjde totiž o poslední epizodu právě s Kenem Blockem.

Poskládaná bude ze záběrů, které Američan natočil na konci loňského roku, jen několik týdnů před svou smrtí. Kromě Blocka se v ní objeví také elektrické Audi S1 Hoonitron vybavené dvěma elektromotory a obrovskou porcí výkonu.

Audi S1 Hoonitron už v Gymkhaně jednou hlavní roli hrálo, šlo o epizodu pojmenovanou Electrikhana. V prosinci nás tak čeká Electrikhana TWO, tedy „dvojka“.

A co se v poslední Gymkhaně s Kenem Blockem bude dít? To naznačuje upoutávka, která se objevila na YouTube kanálu Hoonigan. Ken se s elektrickým Audi vydal do mexického hlavního města Ciudad de México a očekávat opět můžeme zajímavá místa, spoustu smyků, kouře a nápaditých kaskadérských kousků. A protože půjde současně o rozlučku, určitě to bude také doják…

Reklama

Související témata:
Načítám