Hlavní obsah

Nejlevnější palivo v okolí? Mapy.cz vám ho pomohou najít a dovedou vás až ke stojanu

Foto: Mapy.cz

Ceny paliva se úplně zbláznily! Za pouhých pár dnů vystřelily k nebesům a moc se jim už nechce klesat. Na plnou nádrž abyste si pomalu vzali úvěr. Aby vás ale tankování nevyšlo zase tak draho, máme pro vás jeden tip!

Článek

Litr benzinu nebo nafty za skoro padesát korun? Mysleli jsme si, že se nic takového nikdy nemůže stát, ale v posledních dnech se z toho stal nový tržní standard. Ceny sice začaly zase pomalu klesat, jenže zdaleka ne rychle a už vůbec ne všude. Najít tedy benzinku s normálními cenami paliva připomíná novodobou honbu za pokladem. Ale nebojte, s tímto nelehkým úkolem vám pomohou Mapy.cz.

„Víme, že většina uživatelů neustále řeší, kde nejlevněji natankovat, protože se ceny pohonných hmot rychle mění. Přidali jsme proto do našeho vyhledávání praktickou funkci, která doplňuje výsledky hledání o aktuální ceny benzinu, nafty či LPG,“ říká Jakub Faifer, produktový manažer Mapy.cz. Tato chytrá webová, ale také mobilní aplikace nabízená zdarma pro platformy AndroidiOS totiž díky podkladům od české společnosti pro platební karty CCS (aktualizovaným každou hodinu) přesně ví, za kolik kde mají benzin i naftu, takže vás dokáže neomylně nasměrovat k nejlacinější pumpě v okolí.

Upozornění: Seznam stanic není zcela kompletní, například Benzina a některé další firmy totiž tuto možnost s veřejností nesdílejí.

A nejen nasměrovat, ona vás dovede prakticky až ke stojanu – dřívější vylepšení totiž zahrnují i funkci navigace s 3D pohledem, aktuální dopravní situací a vyhledáváním alternativních tras. To vše s pohodlnou integrací do Android Auto i Apple CarPlay. A to není zdaleka vše…

Mapy.cz také těží ze svých „neautomobilových“ podkladů, takže dokážou najít i POI (body zájmu) místa v okolí tras – například obchody, restaurace nebo hotely. Dozvíte se v nich otevírací doby nebo kontaktní čísla, pohodlně zjistíte dostupnost a ceny parkování v okolí, snadno najdete dobíjecí stanice pro elektromobily, a ještě mnohem víc. To vážně není k zahození!

Co umí aplikace Mapy.cz:

  • Efektivně naviguje s využitím aktuálních dat o dopravě
  • Nabízí alternativní trasy
  • Zobrazuje kolony, omezení a uzavírky na trase
  • Zobrazuje mapu s navigačními pokyny ve 2D i nakloněném 3D pohledu
  • Přehledně naviguje v jízdních pruzích
  • Informuje o maximálních povolených rychlostech
  • Zobrazuje ceny paliva na jednotlivých čerpacích stanicích
  • Zobrazuje LPG a CNG plničky
  • Zobrazuje nabíječky elektromobilů
  • Zobrazuje všechny parkovací zóny s informacemi o provozní době a cenách
  • Integrace do Android Auto a Apple CarPlay

Vyzkoušejte si to sami a zdarma! Mapová aplikace Mapy.cz je přístupná přes webové prostředí nebo jako aplikace ke stažení na Google PlayApple Store.

Využijete tuto funkcionalitu Mapy.cz?
Díky, to se bude hodit!
68,9 %
Vyzkouším a uvidím
9,9 %
Vím, kam zajet pro laciné palivo
16,5 %
Ceny paliva neřeším
4,7 %
Celkem hlasovalo 9528 čtenářů.

Reklama

Načítám