Hlavní obsah

Počkejte chvíli, doktore! LEGO bude vyrábět DeLorean z Návratu do budoucnosti!

Foto: Lego

V jedné krabici jsou hned tři možné podoby filmového DeLoreanu, je jen na vás, kterou postavíte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Marty, to je síla, tohle se povedlo, to budeš potřebovat!“ Jedna stavebnice od společnosti LEGO, ale v ní hned tři podoby ikonického DeLoreanu z dnes již kultovní filmové trilogie Návrat do budoucnosti. Jsme si jisti, že tohle bude potřebovat každý správný fanoušek!

Článek

„Počkejte chvíli, doktore. Chcete mi říct, že LEGO udělalo z našeho DeLorenu stavebnici?“ „Ha, ha, ha, Marty, je to tak. Další skvělá věc, která nepotřebuje silnici!“

Až budete stavět filmový DeLoren, budete jistě lovit v paměti všechny ty hlášky, co zazněly, zatímco vám bude pod rukama vznikat kultovní automobil. A vy sami si rozhodnete, kterou ze tří podob jeho podob si vyberete. V jednom balení jsou díly na kteroukoli ze tří variant, je to jen a jen na vás.

Ale buďme konkrétní. LEGO Back to the Future DeLorean má 1 872 dílků. Dokončený model měří nějakých 35 centimetrů na délku, 19 centimetrů na šířku a 12 centimetrů na výšku. Když vás postavená varianta bude nudit, můžete stavebnici rozebrat a postavit jinou. Každopádně ať to bude skoro sériová podoba, verze s obřím kondenzátorem nebo dokonce létají DeLorean, pak vězte, že na palubní desce jsou nastavena ta správná data, že kapota i dveře se dají otevřít, a že když si postavíte verzi z Návratu do budoucnosti 2, tak se kola dají skládat.

Radost vám nepochybně taky udělají figurky Martyho McFlye i Dr. Emmetta Browna, navíc je tu Martyho hoverboard z druhého dílu ságy a jako bonus i krabice (neradioaktivního) plutonia. Potom všem vás už nepřekvapí ani banán a plechovka, která pohání pana Fusiona na konci prvního (nebo na začátku druhého) filmu.

LEGO poslední dobou doslova chrlí podobné modely, připomínáme stavebnici auta z Krotitelů duchů, Bugatti Chiron, Batmobil, monopost F1 od McLarenu… Ale je toho podstatně víc a dánská firma jen dokazuje, že její stavebnice jsou i pro dospělé…

„Jo, a ještě jedna věc. Jestli budete mít vy dva někdy děti a jedno z nich, až bude mít osm let, náhodou zapálí koberec v obýváku, buďte na něj hodní.“

Reklama

Související témata:
Načítám