Hlavní obsah

Dva tisíce kilometrů za pět dní ve staré škodovce: Moderní auta už prakticky neřídíme, říká Machala po intenzivním zážitku

Video: Garáž.cz

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úžasná automobilová akce Histo-Monte se ani letos neobešla bez české účasti. A co víc, na dobrodružnou cestu po ikonických silničkách vyrazil náš Martin Machala. Jak náročné to bylo? Co ho na staré škodovce bavilo a naopak? A jaký byl návrat do nového auta? Na to všechno odpovídá v nejnovějším díle našeho podcastu.

Článek

Dva tisíce kilometrů v pěti dnech je pořádná porce v novodobém autě, natožpak sedíte-li za volantem veteránu. Náš kolega Martin Machala podstoupil takovou zkušenost zcela dobrovolně, za volantem Škody 110 R se ve společnosti Víti Kodyma ze Škodovky vydal na dobrodružnou výpravu z Německa až do monackého přístavu.

Zatímco Kodym navigoval, Machi pravidelně sedal za volant zhruba sedmdesátikoňového „erka“. Pokud náš web sledujete pravidelně, určitě vám neunikla Martinova podrobná reportáž. Plný dojmů byl ale natolik, že si s námi o své jízdě přišel popovídat ještě do podcastu.

Foto: Škoda Auto

I takovou krásnou scenerii umí Histo-Monte nabídnout.

Co je Histo-Monte vlastně za akci? Jak se dnes 110 R řídí ve srovnání s novodobými auty? Koho slavného lze na takové události potkat? A jaké uvědomění přineslo usednutí do moderního vozu po návratu? Martin Machala nám v rozhovoru prozradil tohle všechno a mnohem víc. Přejeme příjemný poslech!

Reklama

Načítám