Hlavní obsah

Česká Miss World si vybrala nové auto. Je pro ni kanceláří, šatnou i restaurací. A ještě musí zbýt místo pro surfové prkno

Foto: Volkswagen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Miss World z roku 2016 Natálie Kotková má nové auto. Díky spolupráci se značkou Volkswagen zvolila kompaktní kupé-SUV, které má kořeny v daleké Brazílii.

Článek

Devětadvacetiletá sympatická modelka, moderátorka, youtuberka a influencerka Natálie Kotková, známá také jako natali_kot, si totiž vybrala model Taigo, který původně vyvinula brazilská divize Volkswagenu - ovšem pod jménem Nivus. Vůz byl představen v květnu roku 2020.

Evropské provedení se jmenuje Taigo a vyrábí se ve Španělsku. Jde o auto 4 269 mm dlouhé, 1 757 mm široké a 1 499 vysoké. Rozvor dosahuje 2 554 mm.

Natálie, která na svých profilech na sociálních sítích sdílí se stovkami tisíc sledujících příspěvky o cestování, poznávání, surfování, józe nebo módě, zvolila Taigo v zajímavém zeleném odstínu a výbavové linii R-Line.

Natálie vyzdvihuje hlavně praktičnost svého nového auta. „Některé mé dny připomínají horskou dráhu. Musím stihnout focení na různých místech a vždy mít u sebe vše na celý den. Taigo je pro mě kancelář, šatna i restaurace v jednom. Samozřejmě to znamená, že s sebou vozím i několik modelů. Do zavazadlového prostoru Taiga se k mému překvapení všechno skvěle vejde a často nemusím oblečení ani skládat a riskovat, že se mi pomačká,“ dodává Kotková. Otázkou je, jak dobře se jí do tak kompaktního auta vejde oblíbený surf…

Ale třeba ji v tomto ohledu může pomoci její partner Petr Lexa, zpěvák a frontman kapely Slza, který se také stal novým ambasadorem značky. Údajně je ale Volkswagenu věrný už od dob, kdy poprvé sedl za volant.

„Volkswagen je srdcovka. Mezi mými prvními vozy byl starý ojetý Passat, který se mnou zažil asi 150 tisíc kilometrů při cestování na koncerty. Nikdy mě nenechal ve štychu, až do úplného skonání,“ vzpomíná Petr Lexa, který si u VW vybral také SUV, ale podstatně větší.

Petr totiž zvolil model Touareg v modré barvě a se stupněm výbavy R-Line.

Související témata:
Natálie Kotková
Petr Lexa
Miss World
Česká Miss
Načítám