Hlavní obsah

Volkswagen Cross up! – Na českém trhu od 337 900 Kč

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmenší wolfsburgský prcek (ano, víme, že je vlastně z Bratislavy) vstupuje na český trh v nové verzi. V čem se Cross up! liší a proč stojí za pozornost?

Článek

Model Cross up! se připojuje do rodiny městského prcka automobilky Volkswagen už i na českém trhu. Nabízí robustnější vzhled a vyšší světlou výšku podvozku (o 15 mm), jak je u modelů Cross zvykem. Není to čistokrevná terénní verze, ale retardér či polní cestu zvládne lépe. Vzhled auta lze ještě dále individualizovat, jak je u rodiny up! zvykem. Standardem jsou šestnáctipalcová kola Kalamata, stříbrná zrcátka, nové nárazníky a černé ochranné kryty karoserie. Uvnitř je rádio Composition Phone s možností propojení vašeho smartphonu a oranžové osvětlení interiéru.

Pod kapotou mohou být dva litrové tříválce o výkonech 75 (MPI) nebo 90 koní (TSI) s manuální pětistupňovou převodovkou. K dispozici je pouze pětidveřové provedení. Základní cena je 337 900 korun.

Reklama

Načítám