Hlavní obsah

Video: Plačte, protože takové reklamy už v Evropě nemáme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová reklama na Audi A4 Allroad se odehrává na průměrném americkém předměstí. Ne, počkejte, ještě nezívejte, tohle vážně stojí za zhlédnutí. A má to takové grády, že si možná budete chtít Allroada koupit.

Článek

Klasické nudné americké předměstí s ostřikovači trávníků, zastřiženými ploty a verandami. Sousedi vypadají stejně zábavně jako Ned Flanders, domy jsou jeden jako druhý. Jenže tohle není jen tak nějaké americké předměstí, jde o předměstí ve fiktivním státě Allroad. A zde se asi smí prodávat jediné auto - nové Audi A4 Allroad. Tohle není jako evropské sterilní reklamy plné pomalého popojíždění či nudného parkování. Místo výčtu nudných asistentů a ukázky nečeho tak vzrušujícího, jako je automatické parkování nebo natáčení světlometů, se totiž v USA točí reklamy ještě postaru. Já vím, je to asi trochu zpátečnické a za podobný spot by PR Specialista v brýlích s tak tenkými obroučky, že nejsou vidět, dostal u nás padáka, ale v téhle reklamě se jezdí. A jak! Pokud opravdu Audi umí na štěrku tak driftovat a skákat, jako je zde uvedeno, máme chuť si ho koupit. A o to přece v reklamě jde, nebo ne?

Reklama

Načítám