Hlavní obsah

Úžasná sbírka aut stojí ve volně přístupné garáži!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jsme viděli hodně soukromých sbírek legendárních aut, ale málokterá z nich stála ve volně přístupných otevřených garážích. Alespoň ne u nás v ČR. V Americe však jedna taková je a každý se na ní může přijít podívat.

Článek

Italská, německá nebo americká auta. Nejnovější supersporty či legendární veterány, prostě tahle americká sbírka obsahuje úplně všechno. Jasně, nejsou tam ty největší a nejdražší skvosty posledních let, ale i tak je velmi slušná na to, aby volně stála v otevřené garáži. Sbírka je v posledním patře a jedinou ochranou jsou kamery, které však zvídavé návštěvníky neodradí. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Je vidět, že to je sbírka někoho, kdo nemá problém s tím, aby na auta sedal prach nebo se na ní chodili dívat lidé. Na některých autech se objevily také malůvky prstem. Když se podíváme na jednotlivá auta, tak se na fotkách od Redditu dozvíme, že v garážích stojí rozšířený Neon SRT 4, který se objevila na výstavě SEMA.

Foto: Archiv Garáž.cz

Nechybí tam větší množství vozů italské značky Ferrari, Lambroghini Aventador SV nebo Ford GT, ale také Porsche 911 GT3 RS, nejnovější Focus RS, několik Mustangů, Alfa Romeo 4C či Jaguar Project 7. 

Reklama

Načítám