Hlavní obsah

Toyota a Lexus představí firmám celé své portfolio. K vidění budou i závoďáky nebo speciály

Foto: Toyota

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České zastoupení značek Toyota a Lexus se rozhodlo zájemcům z řad firem naživo ukázat celé své motoristické portfolio, a to od nejmenších modelů přes ty sportovní až po užitkové. Vozy si navíc bude možné vyzkoušet, přičemž ty terénní i mimo silnice.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Toyota i Lexus se toho nebojí a jdou s kůží na trh, protože ve dnech 17. dubna a 18. dubna od 9:00 hodin do 17:00 hodin předvedou svoje kompletní portfolio zájemcům z řad firem na Polygonu Hradec Králové, který je strategicky umístěn blíže ke středu republiky a je tam slušné silniční spojení.

Akce, na níž se představí prakticky úplně všechno, co jezdí a má logo Toyoty či Lexusu, nese podtitul Festival firemní mobility, proto se zde ukážou nejen osobní, ale i užitková auta.

Osobní automobily včetně sportovních si tedy bude možné nejen prohlédnout, ale rovněž s nimi vyrazit do běžného provozu, zatímco se čtyřkolkami též do lehkého terénu. K dispozici budou krom konvenčních pohonů také elektrické, hybridní i plug-in hybridní jednotky nebo vodíková Toyota Mirai.

Foto: Toyota

Lákadlem od Lexusu je zejména nový crossover LBX.

V domácí předpremiéře se na místě představí nová Toyota Camry, svěží Lexus LBX, nicméně účastníci nepřijdou ani o novou Toyotu C-HR nebo faceliftované vozy řady Proace.

V rámci užitkových modelů se opět můžete těšit na kompletní portfolio Toyoty včetně pick-upu Hilux a také na ukázky různých nástaveb a řešení. Předpremiéru si na místě odbyde rovněž zcela nová Toyota Proace Max, tedy velká dodávka.

Foto: Toyota

Na své si přijdou též zákazníci řešící užitkové vozy. Navíc se ukáže i největší Max.

V rámci doplňkového programu uvidíte expozici výrobního závodu Toyota Kolín, představí se závodní tým Gazoo Racing Czech, dakarský speciál Toyota Hilux a závodní speciál Toyota GR Yaris Rally 2.

Celou akci ještě doplní výstava historických aut značek Toyota a Lexus, rozhovory s osobnostmi z motorsportu i odborných kruhů, představení značkového financování či jízdy na čas v závodních simulátorech.

Pokud se chcete akce určené pro firmy zúčastnit, je nutné se zaregistrovat pomocí formuláře, který najdete ZDE. Připomínáme datum 17. dubna nebo 18. dubna, Polygon Hradec Králové (leží v areálu letiště), od 9:00 hodin do 17:00 hodin. Parkování je možné bezplatně přímo na místě.

Reklama

Načítám