Hlavní obsah

Amerika se stěhuje do Prahy! Dnes začíná festival burácejících motorů, burgerů, krásných žen a hudby

Foto: Prague Harley Days

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je pátek 1. září a právě dnes startuje velkolepá akce Prague Harley Days 2023 s podtitulem All American Fest. Co to znamená? Že se tento víkend můžete těšit na auta, motorky, burgery, krásné ženy, adrenalinové sporty a další aktivity spojené s Amerikou. To vše na pražském Výstavišti.

Článek

Tak to tady dlouho nebylo! Už dnes od 14:00 hodin se otevřou brány pražského Výstaviště v Holešovicích pro návštěvníky akce Prague Harley Days, která s sebou přináší všechno americké ve formě události All American Fest.

Foto: Prague Harley Days

Akce Prague Harley Days bude také o koncertech.

Na co se tedy můžete těšit? Je toho skutečně mnoho. Už v pátek 1. září 2023 se dočkáte kulinářské i taneční show, motocyklového představení, FMX akce, souboje v pole dance a také několika koncertů včetně kapely Monkey Business.

Sobota 2. září 2023 pak bude ve znamení spanilé jízdy, tanečních, hudebních i motorkářských show, kulinářského představení, soutěže Photo Girl a dalších aktivit.

Foto: Prague Harley Days

Nebude chybět ani pole dance.

Neděli 3. září 2023 krom výše vypsaných atrakcí ozvláštní Zdeněk Pohlreich a jeho gastroshow nebo Tomáš Měcháček (reklama na Air Bank) se svým stand-up komediálním vystoupením.

Do toho po celou dobu konání akce budete mít k dispozici stánky s občerstvením (zejména burgery), prezentaci vojska i české policie, demo jízdy v amerických automobilech (Tucar Tuklaty) i na motorkách, výstavu amerických aut, obchodní zónu, mobilní kasino, malé muzeum Harley-Davidson a jiné atrakce.

Foto: Prague Harley Days

Těšit se můžete také na pořádné jídlo.

Třídenní vstup stojí 700 Kč, jednodenní pak 300 Kč. Zdarma se na místo dostanou po doložení rezidenti Prahy 7, děti pod 15 let, těhotné ženy, držitelé ZTP s doprovodem a osoby starší 70 let. Na místě pak bude nutné platit (občerstvení a jiné) speciálním čipem, který dostanete u vstupu.

Parkování pro motorkáře (jakákoli značka) je zajištěno na místě ve formě dvou tisíc stání, automobiloví nadšenci mohou využít omezené kapacity před sportovní halou. Více informací najdete na pragueharleydays.cz.

Reklama

Související témata:
Prague Harley Days
Načítám