Hlavní obsah

Tři chlapi šijí oblečení. Je z toho parádní byznys!

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen®. Zleva – Martin Burkoň, Pavel Hrstka, René Němeček

Před Vánoci 2018 první prodaná trika, ocenění start-up roku 2019, v roce 2020 raketový růst výroby i prodeje, nadšené reference zákazníků, zájem médií a velké plány do nového roku… Tak tenhle příběh úspěšné české značky chytrého oblečení CityZen® se začal psát v hospodě u piva.

Článek

René Němeček, absolvent Fakulty textilní vzpomíná: „Kdysi dávno jsme po jednom fotbalovém utkání seděli v hospodě u pivka, náhle se objevila druhá vlna potu, která nás sportovce nehezky upravila. Vidina potu nebyla žádoucí a začali jsme s kamarády diskutovat, zda by s tím nešlo něco dělat.“ Značka chytrého oblečení CityZen® však oficiálně vznikla až o mnoho let později s příchodem dvou zkušených profesionálů Pavla Hrstky a Martina Burkoně.

Podívejte se, jak triko CityZen fungujeVideo: CityZen s.r.o.

„Naše myšlenka byla taková, že budeme vyrábět oblečení pro běžné nošení z přírodního materiálu, ve kterém bude lidem celý den dobře. Kouzlo je v přirozenosti. Používáme bavlnu jako přírodní materiál a speciálním ošetřením materiálu vylepšujeme její základní vlastnosti: savost, hebkost, omak, vzhled. Z jedné strany (rub) materiál neuvěřitelně saje a voda (pot) se rychle vsaje a tím i rychleji vypaří, na druhé straně (líc) je materiál vodoodpudivý a zabraňuje viditelným skvrnám, třeba od potu,“ vysvětlují zakladatelé značky CityZen®.

Foto: CityZen s.r.o.

Triko CityZen ze 100% bavlny

Tři šikovní chlapíci z Chrudimi tak dali světu unikátní trika budoucnosti, na kterých není vidět pot ani jiné skvrny, nemačkají se, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach. Mnoha lidem tak zjednodušili život, jak si ostatně můžete přečíst na webu CityZen. K mání jsou pánská trička i polokošile, dámská trička různých střihů i barev (ve velikostech S – 6XL) a také trička šitá na míru. Nosit je můžete na cesty, na výlety, do práce i na mejdany, klidně i několik dnů za sebou bez praní a žehlení a pořád budete vypadat skvěle! Chytré oblečení CityZen zkrátka chcete mít ve svém šatníku.

Načítám