Hlavní obsah

Tenhle hrdina schoval svoje BMW M3 před hurikánem do bytu!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnozí z nás by určitě poskytli přístřeší i méně cenným autům, protože když ho milujete, není co řešit. Ne každý z nás má ale možnost auto do obýváku nastěhovat. Podívejte se, jak to hrdina z Floridy vlastně udělal.

Článek

Randy Jalil z floridského městečka Port St. Lucie neváhal tváří v tvář hurikánu Matthew ani minutu. Ničivá bouře, která po sobě na Haiti zanechala zničená města a desítky mrtvých, už si vyžádala dvacet obětí i na území USA. Hromadné evakuace v krizových oblastech doprovázela bezpečnostní opatření v jiných. Randy měl štěstí - jeho městečko měl Matthew jenom "líznout". Přesto nic neponechal náhodě.

Foto: Archiv Garáž.cz

Do venkovní garáže putovala dvě další, méně hodnotná BMW a skrz křídlové dveře, které naštěstí byly dostatečně široké, se do obýváku nastěhovala emtrojka. Randy s ní jezdí denně a ohromně si jí uživá, i když samozřejmě ví, že podobně zachovalé a tuningem nepřizabité kousky stoupají na ceně jako blázen. Občas vytáhne i ostatní bavoráky, aby nechal klenot své sbírky odpočinout, ale rozhodně ho nenechává zapadat prachem - jízda s E30 M3 je pro něj už osm let trvající radost. A když zjistil, že se E30 vejde do futer, okamžitě postavil improvizovanou rampu a nastěhoval ji do obýváku.

Foto: Archiv Garáž.cz

Asi už jste pochopili, že Randy nemá manželku, takže mohl se svou emtrojkou v klidu strávit noc a dokonce s ní i posnídat. Hurikán naštěstí zeslábnul natolik, že to vydalo jen na pořádný vichr a krupobití, takže se žádnému z Randyho aut nic nestalo. A E30 M3 strávila noc v bavlnce. Kdo ví, třeba teď bude Randyho obývák navštěvovat častěji. Sice tam nemá čestné místečko jako v designových garážo-obývácích, kterými se chlubí různí zbohatlíci, ale pod nás jí to opravdu sluší kdekoliv.

Někteří z nás, bydlící v panelácích nebo řadovkách, si mohou nad tímhle výjevem jenom postesknout. Jiní se chopí bouracího kladiva a začnou přemlouvat manželky a přítelkyně, aby s nimi zajely do Hornbachu. Jak jste na tom vy?

Reklama

Načítám