Hlavní obsah

Škoda Kamiq a laciná elektrická Dacia – Tento týden v Garáži

Foto: Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

V uplynulém týdnu vás nejvíc zaujal test Škody Kamiq 1,5 TSI, praktické a cenově dostupné SUV a jedna z nejprodávanějších Škodovek na českém trhu pro soukromé zákazníky.

Poradili jsme vám:

Doba podzimních plískanic už je tu, a tak by se vám mohlo hodit pět užitečných rad, jak si v nich počínat za volantem, abyste jezdili co nejbezpečněji.

Vyzkoušejte své znalosti:

Víte, kde se vyrábí evropská verze Toyoty Corolla nebo v jakých zemích má továrnu Subaru? Pak byste měli vyzkoušet náš kvíz o původu aut!

Foto: Škoda Auto

Základní verze Škody Enyaq pořád stojí přes milion korun, ale i tak nabízí skvělý poměr ceny a hodnoty

Horké novinky:

Tento týden vás zaujal i příchod nejlevnější verze elektrické Škody Enyaq na český trh, podívali jsme se ale také na jeho elegantnější verzi kupé, která se už začala prohánět po českých silnicích ve formě maskovaných prototypů. Svou elektrickou prvotinu představila i Dacia, ale její Spring Electric by se měl stát nejlacinějším elektromobilem na trhu.

A co ještě?

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám