Hlavní obsah

SHERLOG – česká firma spolehlivě vypátrá vaše auto

Foto: SHERLOG

Když vyjdete před dům a vaše auto nestojí tam, kde by stát mělo, asi by se ve vás krve nedořezal. Možná jste se jen zapomněli a stojí o blok vedle, anebo jste se zkrátka stali obětí trestného činu. Naštěstí jsou možnosti, jak se auta dopátrat, a pomůže vám k tomu úspěšná česká firma.

Článek

SHERLOG je další ryze českou firmou s českým kapitálem, která se po svém založení v Praze v roce 1992 rychle vypracovala a zařadila se mezi ty nejúspěšnější na trhu. Její původní název zněl SECAR BOHEMIA a. s. a od počátku se soustředila na vypátrání ukradeného automobilu pomocí radiového vyhledávání. Vyvinula proto vlastní nezarušitelný systém a také vybudovala vlastní rádiovou síť a rozsáhlý vozový park vyhledávacích speciálů s rádiovým zařízením, do nějž patří dokonce i letadlo, to vše s podporou non-stop klientského servisu.

Působnost systému už není limitovaná naším územím, ale funguje po celém světě. K tomu využívá vlastní rádiovou frekvenci pro rádiové a lokalizační systémy SecurityCar. Díky hustotě rádiové sítě a koordinaci vlastního non-stop operačního centra s Policií České republiky se průměrná doba vypátrání pohybuje do dvou hodin. Pátrání je tak velmi rychlé a efektivní, proto se jeho úspěšnost pohybuje na vynikajících 98 %, což jsme si mohli vyzkoušet na vlastní kůži.

Foto: SHERLOG

SHERLOG se může pochlubit 98% úspěšností vyhledávacích akcí!

Jméno nejslavnějšího produktu zná dneska už skoro každý, právě proto se společnost přejmenovala podle něj na SHERLOG Technology a. s. Svou působnost rozvinula z ČR po Evropě a do celého světa – své služby provozuje i v Jižní Americe a na Blízkém východě. Kromě pátrání po autech navíc společnost rozšířila své možnosti i na jiné stroje – dnes už zcela běžně hlídají třeba stavební stroje, lodě nebo solární kolektory, které lákají nenechavé zloděje.

Foto: SHERLOG

Kromě aut už umí monitorovat například i činnost jeřábů

Díky vlastní webové a mobilní aplikaci SHERLOG Trace také nabízí GPS a GSM monitoring velkých vozových parků jednotlivých firem, který dokáže vedle online sledování pozice sledovaného vozu také vést elektronickou knihu jízd, a dokonce kontrolovat i spotřebu a rychlost auta, což může majitelům firemních flotil snížit provozní náklady až o pětinu. Své služby navíc umí přizpůsobit i přání zákazníka – do vozů známé spediční firmy instalovali alkoholtester, který by v případě pozitivní zkoušky znemožnil nastartování vozidla.

Šířku schopností firmy dokazuje nová služba Security Pipelines, která detekuje během několika sekund úniky médií z dálkovodných tras potrubí bez ohledu na to, zda v něm proudí ropa, voda nebo plyn.

Foto: SHERLOG

Stejně jako zloději, ani radiová monitorovací síť SHERLOG nikdy nespí

Společnost se věnuje i bohulibým činnostem. Podporuje například projekt Záchranka monitorováním defibrilátorů v záchranářských vozidlech, takže v případě nouze uživatel záchranářské aplikace vždy snadno nalezne nejbližší funkční defibrilátor.

Vedle toho se společnost věnuje i charitativní činnosti. „SHERLOG je moderní, bezpečná, spolehlivá a rychle se rozvíjející česká firma s dlouholetou tradicí. Rozhodli jsme se pomáhat tam, kde je to potřeba a kde naše technologie bohužel nestačí,“ vysvětluje Ing. Marek Vohradský, obchodní a marketingový ředitel SHERLOG Technology. „Proto podporujeme Centrum Paraple, Nadaci Jedličkova Ústavu a Motoklub vozíčkářů. Stranou nezůstal ani sport, spolupracujeme například s dakarským týmem Orion MRG nebo lezcem Adamem Ondrou,“ doplňuje Vohradský.

Foto: SHERLOG

V rámci projektu Záchranka pomáhá SHERLOG monitorovat aktivní defibrilátory

SHERLOG je dnes dalším příkladem skvěle fungující firmy z českého prostředí, která poskytuje své služby klientům nejen v České republice, ale postupně se rozrostla i do světa. V rámci své činnosti celkově zachránila ukradené dopravní prostředky v hodnotě převyšující miliardu korun.

Reklama

Související témata:
Načítám