Hlavní obsah

Recenze na keramický vosk Ceramikker: Proč tento vosk zásadně změnil český trh s péčí o auta?

Foto: ceramikker.cz

Keramický vosk může ochránit auto až několik měsíců. Dodává mu úžasný lesk a vlastnosti, které zpomalují špinění karoserie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ceramikker se objevil na trhu v roce 2023 a od té doby si drží přední příčky mezi nejprodávanějšími keramickými vosky. Informovaly o něm téměř všechny české motoristické portály. Chválily především jeho účinnost a snadnost aplikace. Opravdu odvážný slib „omlazuje lak auta za 30 minut“, který hlásá výrobce, podle všeho není jen obyčejným reklamním klišé.

Článek

Mikroskopické škrábance, vybledlý lak nebo časté návštěvy myčky. Každý z nás, řidičů, se alespoň jednou zamyslel nad tím, jak lépe pečovat o své auto, aby jeho lak neděsil ostatní účastníky silničního provozu. Od chvíle, kdy první auto sjelo z výrobní linky, se výrobci kosmetiky předhánějí ve vymýšlení stále nových vylepšujících způsobů. Začalo to nevinně: obyčejnými šampony. Pak se objevily těžko aplikovatelné tvrdé vosky, aby nás nakonec překvapily vysoké ceny služeb detailerů a keramických povlaků, které ovšem nechávaly naše peněženky doslova v žalostném stavu.

Technologie nanočástic keramiky ve vosku Ceramikker

Je rok 2024 a moderní řešení péče o auta překračují běžný vzorec jeho mytí a čištění. Nejnovější technologie budoucnosti, která je obsažená ve formuli křemíkovo-keramického vosku Ceramikker, vytváří na karoserii auta vrstvu hladkou jako zrcadlo. Prozkoumané sloučeniny se na karoserii auta spojují v jakýsi štít vůči nečistotám a prachu. A to vše za zajímavé a všem dostupné ceny.

Skutečně to funguje!

Jeden z uživatelů Ceramikker uvedl: „Snadná aplikace. Lak skutečně po použití ‚omládl‘. Sada stačí na provedení alespoň dvou ošetření. Doporučuji.“ Na internetu můžete najít spousty komentářů, článků a videí z nezávislých zdrojů.

Uživatelé keramického vosku Ceramikker na laku oceňují, že vynikajícím způsobem zlepšuje vzhled auta a redukuje drobné škrábance, které vznikly během každodenního užívání vozidla. Recenze na Ceramikker ukazují, že jeho použití způsobí, že lak auta vypadá téměř dokonale, srovnatelně s novým stavem, jako by auto právě opustilo showroom – tyto efekty jsou srovnatelné s výsledky práce profesionálních detailerů.

Foto: ceramikker.cz
Více

Více než 4 150 pozitivních recenzí na portálu Allegro.czFoto: ceramikker.cz

Komerční sdělení

Obchodníci s ojetými vozy používají tento produkt, aby zvýšili hodnotu prodávaných automobilů

Prodejci ojetých aut se již léta snaží najít způsob, který by jim umožnil rychle, levně a efektivně vylepšit vnější vzhled auta. Bezchybný lak prodávaného automobilu totiž zvyšuje jeho atraktivitu, což umožňuje nabízet auto za vyšší cenu. Proto se tento vosk těší tak velké popularitě mezi obchodníky s auty, kteří si myslí, že lze díky němu zvýšit hodnotu vozidla průměrně o 10 000 korun.

Od té doby, co jsem začal používat keramický vosk Ceramikker před prodejem aut, jsem si všiml výrazného zlepšení jejich vzhledu. Zákazníci si této změny všimnou, což mi umožňuje prodávat auta za vyšší ceny. Tohle bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém podnikání!
Tomáš J. z Ostravy
Foto: ceramikker.cz

Bezchybný lak prodávaného automobilu totiž zvyšuje jeho atraktivitu, což umožňuje nabízet auto za vyšší cenu.

Co říkají o Ceramikkeru ostatní uživatelé?

Zabývám se detailingem (je to mé hobby) už sedm let a tohle je moje první setkání s voskem Ceramikker. Nebudu lhát. Před koupí jsem byl skeptický, ale po vylepšení prvního auta mě pozitivně překvapil. Drží už dva měsíce, hydrofobní efekt je na dobré úrovni, efekt zrcadla spolu s posílením barvy se vrací i po důkladném umytí. Snadná a rychlá aplikace ve srovnání s tvrdými vosky. Efekt po jednom kroku a aplikaci přikládám níže.
Jan J. z Prahy
Foto: ceramikker.cz

Aplikace před a po nanesení keramického vosku Ceramikker

Skvělý produkt! Je mi přes 60 let a zvládla jsem to sama. Vosk se skvěle rozprostírá, snadno leští a efekt je vynikající, přitom mám velké auto.
Anna A. z Brna
Dobrý produkt. Příjemná, jemná vůně, dobře se nanáší a celkem snadno se leští. Dobře kryje drobné škrábance na laku. V balení je vše, co je potřeba k použití. Velmi účinný. Jedno balení stačilo na dvě SUV a ještě trochu zbylo. Doporučuji.
Ondřej I. z Hřenska

Jak zajistit, aby i vaše auto vypadalo dokonale za všech podmínek?

Výběr vhodného řešení a využití služeb odborníka mohou být výzvou a náklady na takovou službu jsou často vysoké. Nejjednodušším řešením může být zakoupení produktu přímo od jeho výrobce. Ceramikker nabízí řadu výhod:

  • Účinně skrývá drobné škrábance a defekty na povrchu laku.
  • Zvýrazňuje intenzitu barvy.
  • Omlazuje vzhled vozidla.
  • Tvoří povrchovou vrstvu, která odpuzuje špínu a prach, což snižuje četnost potřeby mytí auta.
  • Je snadný na aplikaci – pro dosažení požadovaného efektu stačí od 30 do 60 minut.

TIP: Pokud si chcete objednat vosk Ceramikker nebo se jednoduše dozvědět více o něm, navštivte webové stránky výrobce.

Kvalita vaší práce je vizitkou, kterou za sebou zanecháváte pokaždé, když odcházíte od vozidla. Ve snaze o dokonalost a o to, aby naše produkty přinášely ty nejlepší výsledky, čerpáme inspiraci z autodetailingu. Věříme, že spokojenost našich zákazníků zaručí neustálý rozvoj naší firmy, protože to nám umožňuje zavádět stále lepší řešení – jak technologické novinky, tak nová chemická složení autokosmetiky.
Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Garáž.cz.
Související témata:
Načítám