Hlavní obsah

Kancelář je jako náš druhý domov: I tam nám musí být dobře

Foto: Shutterstock.com

Kancelář je jako druhý domov: I tam se chceme cítit dobře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kancelář je výkladní skříní každé společnosti. Zejména ta kancelář, kam přicházejí klienti. Pokud chcete na své zákazníky zapůsobit, neměli byste její zařízení podceňovat.

Článek

Kancelářský nábytek je především pracovní nástroj. Začít bychom měli u stolu. Pokud za ním trávíte většinu pracovní doby, měl by být přizpůsobený jak vaší pracovní náplni, tak vaším tělesným proporcím, ale také vašemu postavení ve firmě.

Správná výška stolu pak zajistí, že vás nebudou bolet záda nebo ruce. Podle toho, pro jakou činnost stůl potřebujeme, volíme jeho velikost i tvar. Různé sestavy kancelářského nábytku nabízejí také různé šířky a hloubky stolní desky. Vždy bychom při výběru měli upřednostnit praktičnost před vzhledem.

Na webových stránkách kancelar24h.cz kupříkladu u sestavy Visio najdete několik tvarů pracovních desek, které vytvářejí vhodný pracovní prostor.

Foto: Kancelar24h.cz

Na Kancelar24h.cz můžete vybírat z mnoha typů stolů

Ke stolu si pořizujeme stabilní či pojízdné kontejnery. Ty mají obvykle zásuvky, které jsou většinou uzamykatelné. Stavíme si je tak, abychom je měli po ruce, a to vedle stolu, pod stůl nebo, pokud jsou stejně vysoké jako stůl, s jejich pomocí můžeme rozšířit pracovní plochu stolní desky. Na kancelar24h.cz najdete například kontejnery řady Impress.

Foto: Kancelar24h.cz

Nezapomínejte na kontejner, který doplní každý stůl

A pak jsou tu další odkládací prostory – otevřené police nebo skříně s dveřmi či bez nich. Pokud nechceme, aby měl každý na očích naše šanony s lejstry nebo jiný materiál, vybereme si uzavíratelné skříně. Do nich můžeme schovávat také své svršky. Jestli je naše kancelář pouze naše, jsou praktičtější otevřené skříně nebo regály.

Když se podíváte na výběr kancelářských skříní, zjistíte, že se vyrábějí v několika výškách. Nízké skříně jsou přístavné ke stolům a podobně jako kontejnery zvětšují pracovní plochu stolu. Střední skříně slouží jako podstavce pro tiskárny, skenery a další techniku. Vysoké skříně pak můžeme využít i jako šatník. Prohlédněte si jednotlivé druhy skříní z nábytkové řady Manager na webových stránkách kancelar24h.cz.

Foto: Kancelar24h.cz

Kancelář můžete doplnit několika typy skříní

Celou kancelář zařizujeme v jednotném designu. Zkuste nahlédnout do kancelářské řady TopOffice a uvidíte, že nabízený vzhled je skutečně rozmanitý. Barevnost také dokáže podtrhnout důležitost či profesní zařazení uživatele. Světlé kanceláře obvykle využívají úředníci, neboť opticky zvětšují prostor. Management zase volí barevné tóny tmavší, které navozují atmosféru stability a solidnosti a v klientech vzbuzují větší důvěru.

Foto: Kancelar24h.cz

Kancelář zařizujte v jednotném stylu

Ideální je porovnat design i řešení kancelářských sestav na jednom místě, proto je kancelar24h.cz dobrým tipem, kde tak můžete učinit.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Garáž.cz.
Související témata:
Načítám