Hlavní obsah

Češi masově chrání karoserii před zimou. Mají na to přípravek, který dosahuje nové úrovně v ochraně a obnově karoserie

Foto: ceramikker.cz

S voskem Ceramikker ochráníte lak vašeho auta před negativními vnějšími vlivy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2023 se v oblasti autodetailingu navždy zapíše do dějin jako revoluční. V tomto roce měl totiž premiéru keramický vosk Ceramikker, který v rekordním čase ovládl český detailingový trh.

Článek

Jedná se o vosk nejnovější generace určený k samostatné péči o lak automobilů v domácím prostředí. Jeho úkolem je komplexní obnova laku, silná ochrana karoserie a antikorozní účinky. Oficiální informace uvádějí, že výrobce prodal desítky tisíc kusů během několika týdnů od uvedení na trh.

Odkud přišel nápad na takový produkt?

Lidé, kteří stojí za vytvořením produktu Ceramikker, nejsou jen fanoušci autodetailingu a automobilů. Dobře rozumí výzvám, které zimní sezona přináší pro automobilové karoserie. Znají tento průmysl i očekávání zákazníků, a to zejména těch, kteří chtějí své vozidlo efektivně chránit před mrazem, sněhemsilniční solí. Tvůrcům záleželo na tom, aby vytvořili produkt, který nejen obnoví vzhled vozu, ale také bude bariérou proti korozi – a to za rozumnou cenu.

Ceramikker je inovativní díky kombinaci vědy a technologií v silikonově-keramické formuli. Tento keramický vosk se velmi snadno aplikuje, osvěžuje omlazuje lak bez ohledu na jeho stáří či míru poškození. Na povrchu karoserie vytváří efektní zrcadlový povrch. Klíčovým benefitem je jeho schopnost chránit karoserii před rzí a silniční solí, což je zvláště důležité v podzimních a zimních podmínkách. Navíc hydrofobní efekt produktu účinně odpuzuje vodu a nečistoty, takže je velmi účinný a zajišťuje, že se auto zašpiní až čtyřikrát pomaleji.

Foto: ceramikker.cz
Více

Sada Ceramikker odolný keramický vosk na autoFoto: ceramikker.cz

Komerční sdělení

Opravdu to funguje?

Na internetu, například přímo na stránkách výrobce, můžete dohledat velké množství pozitivních recenzí tohoto produktu. Slova zákazníků, kteří vyzkoušeli Ceramikker, jsou podložena fotografiemi jejich automobilů před aplikací a po ní. Efekt po použití produktu Ceramikker dokonale ukazuje následující videoklip:

Více názorů najdete také na oficiální aukci výrobce na allegro.cz.

Zákazníci, kteří se rozhodli sáhnout po tomto vosku, si nejvíce cení fenomenálního vzhledu laku a eliminace mikroškrábanců, které na laku vznikly při tradičním používání. O produktu Ceramikker se lze například dočíst, že jeho použití má stejný efekt jako návštěva profesionálního detailera a že lak vypadá téměř tak dobře jako v den, kdy automobil opouštěl salon.

Co na vosk říkají profesionální detaileři?

Kontaktovali jsme osobu, která nabízí detailerské služby na velmi vysoké úrovni. Co si o vosku myslí? „O efektech, které prezentují zákazníci produktu Ceramikker, nelze diskutovat. Je skutečně překvapivé, že se jim podařilo dosáhnout takového efektu za tak malé peníze. Obrovský respekt pro tvůrce tohoto produktu,“ komentuje Lukáš z Brna, profesionální autodetailer. Ceramikker:

  • Maskuje mikroškrábance a nedokonalosti laku
  • Vyvolává hloubku barvy, díky čemuž vůz vypadá o několik let mladší
  • Vytváří hydrofobní vrstvu, takže nebudete muset mýt auto zdaleka tak často
  • Rychle se aplikuje – stačí pouze 30 až 60 minut pro skvělý efekt

Jaký je názor pana Lukáše, jednoho z prvních uživatelů produktu Ceramikker?

Vždy jsem měl rád testování novinek na trhu. Jednoho dne, když jsem si prohlížel internetové stránky, jsem narazil na Ceramikker. Nikdy dříve jsem o tomto produktu neslyšel. Byl jsem trochu skepticky naladěn k účinkům, které byly prezentovány na stránkách výrobce. Upřímně řečeno, byl jsem přesvědčený, že je to jen Photoshop, nic víc. I přesto jsem se rozhodl dát tomuto vosku šanci. Jak se později ukázalo, byl jsem jedním z prvních lidí u nás, kdo produkt otestovali.

Musím s rukou na srdci přiznat, že efekt prezentovaný na stránkách výrobce je stejný jako na mém autě. Ceramikker skutečně funguje. A funguje tak dobře, že dokáže překonat očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Lak na autě skutečně vypadá, jako by byl pokrytý zrcadlovou deskou. Co je rovněž důležité, auto se během klasického používání špiní mnohem pomaleji. Ušetříme tím nemalé peníze za myčku.

Foto: ceramikker.cz

Ceramikker vytváří zrcadlový povlak, který dlouhodobě chrání karoserii, extrahuje barevnou hloubku, maskuje mikroškrábance, dodává hydrofobní efekt a zanechává efektní lesk

Co udělat, aby i váš automobil vypadal skvěle a byl chráněný proti zimě?

Víme, jak těžké je se rozhodnout a vydat se k profesionálovi. Navíc víme, jak těžké je vynaložit velké peníze na takový zákrok.

Nejjednodušší bude, pokud si objednáte produkt přímo na stránkách výrobce. Ceramikker zaručuje mnohé:

  • Ochranu laku
  • Úžasný lesk
  • Vyplnění mikroškrábanců
  • Hydrofobní efekt

Pokud můžeme dosáhnout takového výsledku pouze vlastní prací, zdá se, že není nad čím přemýšlet. Je to inovativní produkt, o kterém bude stále více slyšet.

Tip: Chcete se dozvědět o produktu Ceramikker ještě více? Navštivte přímo stránky výrobce.

Kvalita vaší práce je vizitkou, kterou necháváte pokaždé, když odcházíte od vozidla. Ve snaze o dokonalost a o to, aby naše produkty přinášely ty nejlepší výsledky, čerpáme inspiraci z auto detailingu. Věříme, že spokojenost našich zákazníků zaručí neustálý rozvoj naší firmy, protože ten nám umožňuje zavádět stále lepší řešení – jak technologické novinky, tak nová chemická složení auto kosmetiky.
Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Garáž.cz.
Související témata:
Načítám