Hlavní obsah

Svátek pro milovníky karavanů, obytných vozů a cestování. V Praze probíhá akce For Caravan 2023

Foto: Volkner Mobil

Milovníci obytných automobilů a karavanů mají svátek – v Praze právě probíhá výstava For Caravan 2023, akce trvá do neděle a pořádá se souběžně se spřízněnými veletrhy For Boat a Holiday World.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro milovníky dobrodružné dovolené, cestovatele nebo zkrátka nadšence do obytných vozů a karavanů máme dobrou zprávu – na výstavišti PVA Expo v pražských Letňanech se od pátku 17. do neděle 19. března koná výstava For Caravan 2023. K vidění budou nejen nejrůznější obytňáky a karavany od řady výrobců, ale i inovace ze světa cestování.

Článek

Úderem desáté hodiny dopolední odstartovala v pátek akce For Caravan 2023. Na výstavišti v pražských Letňanech se představí zbrusu nové či na zakázku postavené obytné vozy a karavany od větších nebo menších výrobců. Akce probíhá souběžně s dalšími cestovatelsky zaměřenými veletrhy For Boat a Holiday World.

Provozovatelem v pořadí 14. výstavy obytných automobilů a karavanů je společnost ABF a Letňany budou hostit firmy z různých koutů Evropy, které spojuje zejména láska k cestování, a to ať už po silnici, na vodě, či vzduchem. Výhodou je, že na výstavě se můžete zastavit i cestou z výletu nebo dovolené – v areálu se totiž dá zaparkovat i s obytňákem.

Foto: Hymer

Na výstavě nebude chybět ani firma Hymer, vyhlášený výrobce obytných vozů z Německa.

Akce má potenciál oslovit poměrně rozmanité spektrum publika, neboť vstupenky pokrývají kromě výstavy For Caravan i vstup na výše zmíněné spřátelené akce v podobě 6. výstavy lodí a vodních sportů (For Boat) a 31. ročníku mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky (Holiday World).

Co potřebujete vědět o For Caravan 2023

KDY: od pátku 17. do neděle 19. března

OTEVÍRACÍ DOBA: Pátek a sobota 10:00 až 18:00, v neděli 10:00 až 17:00

VSTUPNÉ: Základní vstupné činí 240 Kč, děti do 140 cm mají vstup zdarma. Zlevněné vstupné ve výši 150 Kč platí pro seniory nad 60 po předložení občanského průkazu nebo pro studenty ve věku do 26 let po předložení indexu či platného průkazu.

PARKOVÁNÍ: Osobní vozidlo 200 Kč, obytný vůz 650 Kč

Reklama

Načítám