Hlavní obsah

S pořízením klimatizace neotálejte, ušetříte i tisíce korun

Foto: cz.depositphotos.com

Klimatizace Syen přinese pohodu k vám domů. Umí chladit, topit i vyčistí vzduch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klimatizace v autě vám perfektně funguje, přijdete domů a grilujete se ve vlastním potu? Běžný obrázek letních dnů. Pořiďte nejen svému autu, ale také sobě moderní výkonnou klimatizaci a připravte se na léto už teď a využijte řadu výhod.

Článek

Nespornou výhodou koupě klimatizace nyní je nižší cena. Předsezonní ceny klimatizací se výrazně liší od těch v letních měsících. A to i o několik tisíc korun. Pokud tedy chcete na pořízení ušetřit, teď je ta správná doba. Koupí jednotky Syen navíc získáte multifunkční zařízení, které dokáže chladit, topit, vyčistí vzduch a pomůže vám i v boji s vlhkostí.

Nákup klimatizace zbytečně neoddalujte. Nebudete na instalaci dlouho čekat a můžete si vybírat z široké nabídky modelů jednotek. V létě se totiž může stát, že vámi dlouho vybíraná varianta nebude skladem – prodlužují se totiž i dodací lhůty od dodavatelů klimatizací. Některé modely mohou být přes léto dokonce kompletně vyprodány.

Foto: cz.depositphotos.com

Zkušený technik vám poradí se správným umístěním a doporučí vhodný výkon právě pro váš prostor

Topení i chlazení do pár minut

Klimatizace se spustí rychle a efektivně. Ohřátí nebo zchlazení vzduchu se tak projeví téměř okamžitě. Jediným stiskem tlačítka si tak můžete zajistit optimální teplotu do pár minut po příchodu do místnosti.

Příjemná je i cena za vytápění. Topení klimatizace je velmi levné, protože zařízení funguje na principu tepelného čerpadla. Jednotky Syen se pohybují v energetické třídě A+ při funkci topení. Za jednu hodinu topení tak můžete například zaplatit pouze 4 Kč.

Účinné filtry a čistý vzduch

V kuchyni, stejně tak jako v dílně nebo garáži nejvíce oceníte filtry v klimatizaci Syen, které umí zbavit vzduch nepříjemných pachů i kouře.

Inovativní je také funkce čištění vzduchu. Několika stupňový filtrační systém dokáže účinně zachytit drobné částice, které poletují vzduchem. Jedná se především o prach, pyl, smog a zbytky zvířecí srsti. Pokud tedy vy nebo někdo z vašich blízkých trpíte alergií nebo se potýkáte s dýchacími obtíženi, klimatizace vám může od vašich obtíží výrazně ulevit.

Foto: cz.depositphotos.com

Účinné filtry vyčistí vzduch u vás doma. Navíc ho zbaví bakterií, virů, prachu i pylu

Zařízení Syen navíc disponuje moderní technologií STOP Virus!, díky které se na ně můžete spolehnout i v boji proti nebezpečným bakteriím a virům v ovzduší. Moderní technologie dokáže značně eliminovat množství patogenů ve vzduchu, a to až o 99,9 %. Tato novinka je dle vědců účinnější než prostá filtrace vzduchu ústní maskou, a dokonce i ultrafialovým světlem.

Koupi klimatizace příliš neoddalujte. Právě nyní ji pořídíte za předsezónní ceny. Ušetříte tak nejen finance při jejím pořízení, ale také si zkrátíte čekací dobu na instalaci. Navíc ztížíte práci bakteriím, virům i pylovým částicím ve vašem domově.

Akční nabídka zde.

Načítám