Hlavní obsah

Rumunská Gymkhana aneb jak správně projet přes kruháč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ken Block utrácí statisíce, možná miliony za to, aby měl jedny z nejdokonalejších videí, kde se speciálně upraveným autem provádí neskutečné kousky. Daří se mu to a má milióny shlédnutí. Teď tu má ale velkého konkurenta z Rumunska, který by ho mohl snadno přeskočit. A to přitom pouze usnul za volantem.

Článek

Ano, na internetu se objevilo jedno video, které rozesměje snad každého automobilového fandu. Začíná to na jedoucí auto v noci po ulici. Jde o jednoho rumunského řidiče, který jel v noci městem. Po chvilce je jasné, že něco není v pořádku, protože auto míří doprostřed a přejíždí přes ostrůvek. Když záběr přeskočí na jinou kameru, dojde vám co se stane. Na záběru je kruhový objezd a rumunský řidič bez brzdění na něho vjíždí. Samozřejmě doprostřed a jeho auto vystřeluje do obrovské výšky. Naštěstí se nepřevrátilo a dopadlo do kaluže opět na kola. Rumunský řidič totiž usnul za volantem a to se nekontrolovaně řítilo právě na kruháč. Tohle muselo být opravdu nepříjemné probuzení. 

Reklama

Načítám