Hlavní obsah

Řidič Nissanu prohrál souboj s oceánem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občas se najdou v autech blázni, kteří dělají šílené věci. Už dopředu víte, že to musí skončit špatně a přesto se do nich pustí. Tento nešťastný američan se vydal se svým Nissanem po hrázi přímo do rozbouřeného oceánu.

Článek

Hned na začátku videa je jasné, že tento kousek nedopadne dobře. Oceán je rozbouřený a vlny se velmi snadno dostávají nad kamenou hráz, po které se řidič vydal. Vypadá to, že tam nechtěně zajel a potřebuje se někde otočit, ale není kde. Prostor je jen na jedno auto a místa okolo je opravdu poskromnu. Podle poznávací značky to vypadá, že nešlo o místního a navíc asi ani nevěděl o tom, že už den předtím bylo vydáno upozornění, aby se v této oblasti nesurfovalo kvůli velkým vlnám. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Po pár vteřinách přichází o něco větší vlna, po které už musel řidič vědět, že se mu tento kousek nepodaří dokončit. Auto vše ještě ustálo a řidič  nesmyslně pokračoval dál. Pak ale přišla vlna ještě větší, která si s obřím terénním Nissanem snadno pohrála. Kolemjdoucí nakonec zavolali záchranáře, kteří řidiči přiletěli na pomoc. Osamocené auto, ale muselo dál odolávat nebezpečným vlnám.

Reklama

Načítám