Hlavní obsah

Richard Hammond si po obří nehodě koupil nové vozítko

Foto: Archiv Garáž.cz

Všichni mohli v předchozích týdnech sledovat masivní zpravodajství z nehody Richarda Hammonda, jednoho z trojice nejznámnějších moderátorů pořadů Top Gear a Gran Tour. Hammond zrušil supersportovní elektromobil Rimac, zranil se, ale teď už znovu jezdí.

Článek

Nehoda se stala při natáčení jednoho z dílů další série nového pořadu Gran Tour. Moderátoři závodili s trojicí zajímavých supersportů, kdy na Hammonda zbylo elektrické superauto z Chorvatska. Možná si ho sám vybral aby porazil kolegy Clarksona s Lamborghini Aventador S a Maye s novou hybridní Hondou NSX. Už víme jak to dopadlo. Hammond nezvládl elektrosupersport s výkonem 1440 koní a vylétl ze silnice, udělal několik salt a s pomocí záchranářů se dostal z hořícího auta s poraněným kolenem. 

Je z toho problém, protože se zpozdí druhá série a dotočení ostatních dílů, protože Hammond teď musí odpočívat a čekat na doléčení zraněného kolene. Nicméně se teď objevilo video, na kterém už je Hammond z nemocnice doma a opět jezdí. Představuje své nové vozítko, opět elektrické, které mu jako jediné umožňuje pohybovat se. Je dobré, že kluky z Gran Touru neopouští zábava ani v těchto náročných chvilkách. 

Reklama

Načítám