Hlavní obsah

Range Rover SV Coupe - třídveřová luxusní limitka

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Land Rover ukázala na prvních snímcích vrcholné "kupé" své značky, Range Rover SV Coupe. Tohle auto je luxusním offroadem pro ty, kteří nepotřebují více než přední pár dveří.

Článek

Kombinace SUV a Coupe je momentálně velmi populární, Range Rover to však pojal jinak, než jeho rivalové z řad BMW a Mercedesu. Nečekejte tedy, že běžný Range Rover dostal pouze zkosenou záď s jakýmsi kachním ocasem. Range Rover SV Coupe je místo toho třídveřovým vozem s postupně klesající linií střechy, který je podle nás mnohem elegantnější, než německá konkurence.

Foto: Archiv Garáž.cz

Připomíná nám tak dvoudveřový Range Rover, který se objevil v první generaci vozu. V tomto případě stojí za stavbou vozu divize Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, přičemž výroba je limitována pouze na 999 kusů. Uvnitř očekávejte prvotřídní luxus a čtyři samostatná sedadla. Tento styl vozu se nám rozhodně líbí a na trhu se po něm zcela jistě jen zapráší, i přes nemalou očekávanou cenu.

Reklama

Načítám