Hlavní obsah

Pohřbil auto a po roce ho zkusil oživit. Povedlo se?

Foto: Barrett-jackson

Chrysler LeBaron nikdy nebyl žádnou hvězdou. Ale tuhle ošklivou zkoušku si nezasloužil...

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co všechno byste udělali v zájmu toho, abyste se maximálně zviditelnili? Co třeba koupit staré auto, zakopat ho na zahradě, po roce ho vyhrabat ven a natočit o tom video? Přesně tohle youtuber udělal. Získal desetitisíce shlédnutí a tisíce dalších fanoušků, a taky dokázal, že i pohřbené auto může přežít svoji smrt!

Článek

Kabriolet Chrysler LeBaron je krám, který stojí za starou bačkoru. Platí to i o autě z roku 1983, které koupil známý americký youtuber Tyler Hoover jen proto, aby ho vzápětí zakopal na zahradě u svého kamaráda. „Auto jsem koupil za dva tisíce dolarů, což bylo za tu hromadu rzi příliš,“ říká ve videu. „A pak jsem ho zakopal u kamaráda na zahradě, abychom zjistili, co se stane, až ho po roce zkusíme vyprostit.“

Co myslíte? Bylo tam? Rozpadlo se? Jak je vidět ve videu, roční pobyt dva metry pod zemí mu rozhodně neprospěl. Rez auto sežrala ještě o kus víc, hliníkové díly se téměř rozpadly, a když pak otevřeli kapotu, nebyl to moc hezký pohled. Ale víte co? Stačil externí zdroj pro baterii, startovací sprej a auto se probudilo k životu!

My víme, je to úchylné. A naše mínění o LeBaronu se nijak nezlepšilo. Ale přece jen… Jaké auto byste takhle zkusili pohřbít vy?

Reklama

Související témata:
Načítám