Hlavní obsah

Podívejte se na odhalení nového SUV Škoda Karoq ŽIVĚ!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den D je tady. Automobilka Škoda právě teď představuje sériovou podobu nového kompaktního SUV s názvem Karoq, který je nástupce modelu Yeti. Na místě máme i náš štáb, takže za pár dní dostatente kompletní informace.

Článek

Pro automobilku Škoda je to významná věc, stejně jako v případě představení většího modelu Kodiaq. Letadlo do místa konání sebou i tentokrát přivezlo řadu odborných i lifestylových novinářů. Jak jsme se ovšem dozvěděli od našeho štábu, nechybějí mezi pozvanými ani známé české celebrity, které mají za úkol nový model Karoq zpropagovat. Právě teď ve švédském Stockholmu začíná živé představení, které můžete sledovat.

Nová Škoda Karoq bude vycházet z koncernového základu, na kterém již stojí Seat Ateca. Půjde o kompaktní SUV s pohonem předních nebo všech kol, s tradiční nabídkou motorových jednotek a technické výbavy. Karoq bude první škodovkou, která do interiéru dostane zcela digitální přístrojový štít. Oficiálně bude představen na podzimním frankfurtském autosalonu a k zákazníkům se dostane na konci roku.

Reklama

Načítám