Hlavní obsah

Peugeot 308 GT1.6 THP - Začátek dlouhodobého testu

Peugeot 308 GT

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Následujících pět měsíců nám bude společnost dělat nejrychlejší kombi Peugeotu, model 308 GT. Nabízí totiž velmi zajímavý mix praktičnosti, každodenní použitelnosti a rychlosti.

Článek

Běžný test automobilu probíhá týden, během kterého zjistíme základní podstatné věci. Ty drobné detaily, které člověk zjistí až při každodenním dlouhodobém používání, jsou nám ale často skryty. Právě proto jsme se rozhodli uspořádat dlouhodobý test, během kterého se nám auto dostane více pod kůži. A začínáme s praktickým kombi, které však nabízí i špetku zábavy a rychlosti. Peugeot 308 SW GT má totiž motor 1.6 THP o výkonu 225 koní a točivém momentu 300 N.m. Jednotka je navíc spojena s osmistupňovým automatem, což je zajímavá kombinace. Jak se však projeví v běžném životě? Čím nás peugeot nadchne a čím naopak zklame? To seč dozvíte v sérii dalších videí. Dnes začínáme s jednoduchým představením vozu.

Vy se navíc můžete v diskuzi ptát na vše, co vás o tomto voze zajímá. V příštích dílech se pokusíme na některé návrhy a otázky najít odpověď.

Reklama

Související témata:
Načítám