Hlavní obsah

Obytný vůz s vestavěným grilem bude hitem letošního léta

Foto: Loef

Kempovací sezona už brzy zaklepe na dveře a nekompromisně se zeptá, jak jste se přes zimu připravili. Máte v rukávu pádnou odpověď v podobě nablýskaného obytného auta a zaregistrovaného místa v kempu? Ještě ne? Tak to si nesmíte ujít hit letošního léta, který vám budou všichni kamarádi závidět!

Článek

Volnost cestování a svoboda pohybu, každý den být jinde a spát na různých místech, přitom pořád ve svém pohodlí a se vším potřebným po ruce. Taky se už nemůžete dočkat? No jasně, letošní situace zase nahrává dovolené v tuzemských kempech spíš než na hotelech v exotických destinacích, takže vypůjčit si obytný vůz a vyrazit s ním poznávat krásy Čech a Moravy dává perfektní smysl…

Ale jaké by to bylo kempování bez večerního grilování? Jistě, procházet se celý den v přírodě je určitě fajn, ale není nad to hodit za soumraku maso na rošt a otevřít si k tomu jedno dvě rezatá. Samozřejmě není problém vozit gril se vším vybavením s sebou, ale neustále ho rozkládat a skládat je přeci jen trochu otravné, člověk se nemůže ubránit dojmu, že by to určitě šlo nějak jednodušeji.

A tu se ke slovu dostává hamburská firma Leof, která na platformě MAN TGE, jedné z největších na trhu (s celkovou délkou 7 391 mm), postavila krásný obytný vůz, který nabídne pohodlné spaní pro čtyři osoby, sociální zázemí, spoustu odkládacích skříněk a schránek, kompletně vybavenou kuchyňku, a hlavně tedy integrovaný gril!

Luxusní keramický gril Big Green Egg MiniMax s litinovým roštem o průměru 33 cm se vysouvá po otevření zadních dveří a je zastavěný v podpůrném rámu, na němž ho můžete postavit kdekoliv v kempu. Maso z něj bude určitě luxusní, v bočních dveřích je dokonce i malý minibar a celé auto nabízí posezení až pro deset lidí, takže můžete udělat party pro celý kemp. Tedy pokud si raději nebudete užívat ty závistivé pohled všech kolem, až vybalíte své grilovací nádobíčko.

Celá tahle sranda stojí astronomické zhruba tři miliony korun (podle výbavy), ale za ten poprask, který způsobíte kamkoliv přijedete a začnete grilovat, to rozhodně stojí!

Pokud jste majiteli obytného vozu, který jste si postavili vy sami, a rádi byste se o svůj příběh podělili s dalšími čtenáři Garáže, ozvěte se nám na redakční mail redakce@garaz.cz a nezapomeňte přiložit i fotografie vašeho bydlíku.

Reklama

Související témata:
Grily
Načítám