Hlavní obsah

Rychle a zběsile LEGO: Postavte si Brianův ikonický Skyline GT-R i Domův drsňácký Charger R/T

Foto: JB Spielwaren

„Můj život měří jen čtvrt metru.“ Slavnou filmovou hlášku Dominica Toretta z Rychle a zběsile si už teď můžete upravit z imperiálních mílí pro volný prostor ve vašem obýváku, a díky stavebnicím LEGO začít sbírat nejproslulejší auta z populární ságy o pouličním závodění. K drsňáckému nadupanému Chargeru se navíc už brzy připojí i parádní Brianův Skyline z „dvojky“.

Článek

Je to parádní hračka pro děti i příjemná odpočinková aktivita pro dospělé. Snad nejslavnější stavebnice na světě, jakou je LEGO, se v posledních letech těší nové popularitě a dánský výrobce pro nás nás benzinové nadšence i naše ratolesti už pravidelně připravuje nové stavebnice Speed Champions. Ty přinášejí legendární auťáky do světa malých kostiček i zajímavých konstrukčních řešení a na našich poličkách už máme legendární bouráky jako Lamborghini Countach, Ferrari 512 M a spoustu dalších.

Jenže co dělat, když už máte všechno postavené? Vypadá to, že nejnovějším přírůstkům do vašich sbírek, nebo sbírek vašich dětí, zatím nebude konec. Tvůrci totiž pomalu uvádějí na náš trh zcela novou stavebnici, díky níž si s vašimi dětmi za necelou hodinu sestavíte ikonický Nissan Skyline GT-R R34 z druhého pokračování populární autařské filmové ságy Rychle a zběsile.

Foto: LEGO

Díky stavebnici LEGO Speed Champions si už můžete postavit i legendární Domův Charger z Rychle a zběsile

Na českých oficiálních stránkách značky LEGO jej zatím bohužel nenajdete, ale my víme, že k sestavení modelu budete muset správně složit celkem 319 kostiček. Stejně jako u originální předlohy i filmového vozu je Skyline ze stavebnice vybaven pravostranným řízením, jak tomu u japonských vozů určených pro domácí trh v zemi vycházejícího slunce už tradičně bývá. Za volantem stříbrno-modrého Nissanu pak najdete malou blonďatou figurku ztělesňující filmového sympaťáka Briana O'Connera.

Nejnovější Nissan Skyline GT-R z Rychle a zběsile 2 přitom není jedinou oficiální licencovanou stavebnicí Speed Champions přinášející slavný bourák z Rychle a zběsile. Už v minulých měsících se na českém trhu objevil i legendární černý Dodge Charger R/T z prvního Rychle a zběsile, ke kterému dokonce dostanete i plešatou figurku drsňáka Dominica Toretta.

A jakou cenu za nejnovější stavebnice zaplatíte? Americký Dodge Charger R/T už u nás seženete s oficiální cenou 599 Kč, přičemž v předvánočních slevách jej koupíte i levněji. Česká cena nového Nissanu Skyline GT-R zatím není známa, ale můžeme očekávat, že bude následovat cenovou politiku ostatních modelů série LEGO Speed Champions. Nejnovější stavebnice se detailně představí a začne prodávat až začátkem ledna.

Reklama

Načítám