Hlavní obsah

Oblíbený pick-up přestavěný na všestranný bydlík na kolech. V kempu bude zářit

Foto: Isuzu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka Isuzu spojila síly s výrobcem kempingového příslušenství ARB a představuje pick-up D-Max V-Cross Expedition Edition pro všechny dobrodružné povahy.

Článek

Japonská automobilka, která se u nás soustředí především na lehká užitková vozidla, rozšířila repertoár o kempingovou nadstavbu pro svůj pick-up D-Max. Isuzu tak reaguje na rostoucí poptávku po úpravách tohoto střihu, které v posledních letech slaví u zákazníků mimořádný úspěch.

První kus pick-upu nechali tvůrci zhotovit v oranžovém lakování Valencia, které nejenže v kempu půjde jen těžko přehlédnout, ale zároveň ladí s bohatou doplňkovou výbavou. Tu dodala společnost ARB a čítá kupříkladu výsuvnou markýzu, střešní stan a vzadu kuchyňku s varnou deskou, dřezem, či dokonce ledničkou.

Společnost ARB je v oblasti venkovních dobrodružných aktivit zajetou a zkušenou firmou. Nabízí nespočet příslušenství pro pick-upy a off-roady všeho druhu a hlavně po celém světě. Kromě jiného staví i vlastní malé obytné přívěsy Earth Camper, to kdyby vám náhodou stan na střeše automobilu nestačil…

Kempingová výbava pro D-Max V-Cross Expedition Edition má být dostupná coby originální příslušenství u jednotlivých dealerů značky. Výstavní premiéru si přestavba odbude v rámci The Game Fair ve Spojeném království. U nás prodej vozů Isuzu obstarává společnost Dajbych a sama nabízí několik outdoorových přestaveb třeba i pro D-Maxe.

V České republice se pick-up prodává s 1,9litrovým turbodieselem o maximálním výkonu 150 koní a 350 newtonmetrech točivého momentu. Zákazníci mají na výběr šestistupňovou manuální nebo samočinnou převodovku. K dispozici jsou provedení s jedním či dvěma páry dveří, stejně tak lze pořídit základ s pohonem jen zadních kol (ostatní jsou čtyřkolky). Pro specifickou klientelu je připraven dokonce i třístranný sklápěč.

Isuzu D-Max u nás startuje na částce 755 200 Kč za absolutní základ. Chcete-li nejvyšší výbavu V-Cross, připravte si minimálně 1 241 100 Kč. Za automatickou převodovku se připlácí 59 500 Kč. Cena přestavby zatím stanovena nebyla, avšak předpokládáme, že se stejně bude odvíjet od individuálních přání zákazníka.

Načítám