Hlavní obsah

Nelovte Pokémony, lovte s námi auta!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je léto a celý svět se zbláznil do Pokémonů. To my petrolheadi máme jiné postižení, jak ukazuje Vašek v nejnovějším videu. Pojďte s námi lovit ty nejzajímavější auta, které potkáte na svých cestách.

Článek

Kdo to nezná, ať hodí kamenem. Jste na dovolené v cizí zemi a místo památek okukujete, čím tam lidé jezdí. Vyloženě hledáte nějaké místní raritky nebo vrtochy a srdce vám poskočí, když uvidíte nějaký supersport nebo exotiku. Vašek už tráví v New Yorku druhý půl rok a teprve teď ho napadlo, že se podělí o klenoty z města, které autům moc nefandí. Jeho pozvánka k lovu zajímavých aut ale platí hlavně pro čtenáře. Jestli jste něco zajímavého na svých cestách natočili nebo vyfotili, určitě nám to pošlete - na mail nebo na náš Facebook. Vašek mezitím slíbil, že brzy vyrazí mezi smetánku na Manhattanu a natočí v akci opravdové exotiky a americké specialitky. Možná uloví i pár autových jednorožců. Tak se vykašlete na Pokémony a běžte taky lovit. Nikdy nevíte, jaký klenot může parkovat za rohem!

Reklama

Načítám