Hlavní obsah

Nažhavit, pozor, teď! Rozpalte to s venkovními grily RÖSLE

Foto: RÖSLE

Gril RÖSLE vám z terasy vytvoří venkovní kuchyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá kvalita v plné výbavě a moderním designu. O čem jiném by byla řeč než o zahradních grilech RÖSLE, které barbecue vyšvihnou na jiný level.

Článek

Ke grilu a zpátky k plotně – to už nemusíte. Plynové grily Videro vám pomůžou vytvořit na zahradě plnohodnotnou kuchyni. V základním vybavení najdete univerzální litinový rošt Vario, se kterým půjde grilování jedna radost. Pevná a robustní litina skvěle absorbuje teplo a pak ho postupně zase vydává zpět do všech ingrediencí. Ty se tak vaří, dusí, pečou, grilují nebo udí rovnoměrně a zůstávají krásně křehké a plné šťávy.

Foto: RÖSLE

Vyberte si gril vyrobený kompletně z kovu a jiných odolných materiálů

Polévku, omáčku nebo třeba vodu na těstoviny si zase ohřejete na plotýnce v postranním stolku. Když ji zrovna nepotřebujete, prostor slouží jako odkládací místo.

Vyměnitelný systém roštů Vario+ navíc doplní gril o pizza kámen, litinový kotlík nebo wok pánev. S těmito vychytávkami si na zahradě připravíte třeba guláš, masové ragú nebo nejrůznější asijské dobroty.

Foto: RÖSLE

Pizza kámen Vario promění váš gril na pec

A když po vaření budete chtít někam rychle uskladnit Vario příslušenství, jednoduše ho uklidíte do držáku, který najdete na boční straně grilu. Držák je v základní výbavě, takže vám už jen zbývá vybrat, čím ho naplníte.

Všechno pod kontrolou

Přes víko z keramického skla vidíte vše, co se na roštech odehrává. Nemusíte tak gril zbytečně otevírat, abyste jídlo zkontrolovali. Díky tomu nedochází k nechtěnému úniku tepla.

Součástí každého RÖSLE Videro grilu je taky regulátor plynu s hadicí pro připojení k plynové lahvi. Tu schováte pod zahradní gril za kovová dvířka, takže nebude nikde překážet.

Z nuly na 800 za pár sekund

Plynové grily Videro mají ve standardní výbavě i speciální infračervenou zónu Primezone, která se dokáže rozžhavit až na 800 °C. Vysoká a intenzivní teplota zajistí, že se maso během pár vteřin krásně zatáhne a uzavře veškerou šťávu. Už při rozkrojení poznáte rozdíl – stejně jako kuchař Jirka Hilgart ve svém videu.

Foto: RÖSLE

V Primezone teplota vyšplhá až na 800 °C

Vyberte si ze čtyř variant grilů na plyn Videro. Stačí vám menší gril s dvěma nerezovými hořáky? Sáhněte po Videro G2-S Vario+. Užíváte si velké hostiny a potřebujete více prostoru? Tak pro vás bude ten pravý Videro G6-S Vario+, který má hořáků rovnou šest. Ano, čím víc géček, tím víc hořáků.

Grily na dřevěné uhlí s autentickým zážitkem

Máte rádi tu typickou vůni, zvuky praskajícího dřeva a jedinečnou chuť grilovaného masa na ohni? Tak pro vás budou tou nejlepší volbou naše zahradní grily na dřevěné uhlí.

Foto: RÖSLE

S grilem na dřevěné uhlí si připravíte oblíbená jídla na otevřeném ohni za každého počasí

Nemusíte se bát, že nebudete mít maso tolik pod kontrolou jako u plynových grilů. Díky systému regulace vzduchu snadno a přesně ovládnete teplotu grilu.

Ať už zvolíte plyn nebo dřevěné uhlí, s grilem RÖSLE bude vaše léto šťavnatější.

Načítám