Hlavní obsah

Mercedes-AMG GT R živě!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinka z Pařížského autosalonu a nejextrémnější současný Mercedes, supersport AMG GT R, míří z výstaviště přímo do Česka! A vy můžete díky nám zažít oficiální představení živě, alespoň skrze vaše monitory. Vysíláme v úterý 4.10. od 19.00!

Článek

Další živé vysílání týmu Garáž.cz bude opravdu exkluzivní. Nebudete se na něj sice moci podívat na vlastní oči, tak jako v předchozích případech, ale doufáme, že nás budete sledovat alespoň skrze monitory a využijete možnost zeptat se na vše, co o nejostřejším Mercedesu současnosti toužíte vědět. Ano, přímo z Pařížského autosalonu se k nám dostane Mercedes-AMG GT R, okruhověji zaměřená varianta již tak extrémně rychlého supersportu AMG GT. Tahle osmiválcová bestie jede až 318 km/h, stovku dá za 3,6 sekundy a má 585 koní.

Ptáte se, kde živý přenos najdete? Tak jako vždy, bude to na našem youtube kanálu Garaz.cz, kde budete mít prostor i pro vaše dotazy na specialistu přes vozy AMG. Konkrétní odkaz máte níže.

Reklama

Načítám