Hlavní obsah

Z Norska míří kamiony s vitamínem D zdarma! Jak ho získat?

Foto: NaturaMed

Z Norska míří kamiony s vitamínem D zdarma

Lídr českého trhu v oblasti prodeje vysoce kvalitních omega 3 se rozhodl pro dobročinný dar. Každá rodina v České republice má nyní příležitost získat vitamín D zdarma. A rovnou roční balení. Možná se nabízí otázka, proč tohle gigant v omega 3 českého trhu dělá? Nabídky zdarma mohou vyvolávat otázky.

Článek

Martin Kozelský, ředitel společnosti, vnáší do celé situace světlo a objasňuje rozhodnutí věnovat zdarma všem rodinám v České republice roční balení vitamínu D.

„Téměř 2 miliony zákazníků v ČR věří kvalitě našich produktů. Proto jsme na domácím trhu jednou z největších společností. A jelikož letos slavíme 15 let, rozhodli jsme se všem Čechům na podporu imunity darovat roční balení vitamínu D. Z výzkumu totiž vyplývá, že téměř každý Čech ho má obrovský nedostatek.“

Takový argument zní rozhodně rozumně. A proč vlastně chtít vitamín D?

Vitamín D

Poslední výzkumy potvrzují provázanost mezi podporou imunity a vitamínem D. Lidské tělo si ho na rozdíl od ostatních vitamínů sice dokáže vyrobit samo pomocí syntézy, ale… Aby tento proces mohl započít, je k tomu nezbytné sluneční záření na kůži. Proto je v zimních měsících zásoba vitamínu D v těle minimální. Přitom je příjem tohoto vitaminu zcela nezbytný. V našich zeměpisných šířkách je pro nedostatek slunečního svitu navíc doporučeno konzumovat vitamín D celoročně.

Nedostatek vitamínu D

Snížená schopnost přeměny slunečního svitu na vitamín D se vyskytuje kupodivu u lidí s vyšším množstvím melaninu v kůži, tedy u osob se snědou a opálenou kůží. A protože se vitamín D nevytváří do zásoby, je evidentní, že se tento problém týká skoro nás všech. Také průzkumy potvrzují, že až 9 z 10 Čechů trpí jeho nedostatkem.

Účinek vitamínu D

Vitamín D má navíc jakýsi klíč, jenž umožňuje vstup vápníku do kostí. Ovlivňuje vstřebávání vápníku v tenkém střevě a podílí se na vyzrávání kostních buněk. Je tedy nezbytný i v rámci podpory. Možná si vybavíte, že u dětí se předepisuje vitamín D už od raného dětství.

V této době je ale ještě významnější další účinek vitamínu D, a to jeho schopnost regulace imunitní odpovědi. Vitamín D pozitivně ovlivňuje buňky imunitního systému podílejícího se na udržení našeho zdraví.

Sečteno a podtrženo …

Je zcela evidentní, že vitamín D je pro naše tělo nepostradatelný. Můžeme projít internet tam a zpátky a výsledek najdeme vždy stejný – vitamín D pomáhá udržet naše zdraví. V naší kotlině, kde jsme neustále zahaleni do tzv. deky a slunce vidíme sporadicky, dává navíc smysl užívání vitamínu D celoročně.

A tak si říkáme – hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere!

Pro získání ročního balení vitamínu D pro svou rodinu Vám stačí uhradit pouze poštovné

49 Kč. Žádné další výdaje ani závazek! Balení se vejde do vaší poštovní schránky. Nikam nechodíte. Objednejte si své roční balení zdarma bez závazků právě zde.

Načítám