Hlavní obsah

Střešní nosiče přinesou pohodlí a svobodu doma i na cestách

Foto: ASN HAKR Brno s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kéž bych měl v autě více místa, řekl si aspoň jednou každý řidič. Záchranu nabízí střešní nosič, který poslouží jako druhý kufr na všechny velké věci. V létě odveze kola, v zimě lyže a během roku pomůže s převozem jakýchkoli větších věcí.

Článek

Sbalit na dovolenou celou rodinu bývá těžký úkol a někdy nestačí ani oprášení znalostí z tetrisu. A vysvětlete malému dítěti, že doma musí nechat buď oblíbené odrážedlo nebo velkou krabici s legem…

Díky nosiči s „rakví“ získáte prostorný druhý kufr. Balení na dovolenou bude jednodušší a méně stresující, protože se do auta najednou všechno na pohodu vejde.

Foto: ASN HAKR Brno s.r.o.

Pohodlí a svoboda na cestách jsou největší výhody střešních nosičů

Bez nosičů si skoro nejde představit aktivní dovolenou. V létě odvezou kola pro celou rodinu nebo i vybavení na vodní sporty. V zimě pojmou lyže, snowboardy a pomohou odvézt i extra oblečení, které zabírá více místa v kufru.

Kdo nemá nosič, je odkázán si kola a lyže půjčovat v místě pobytu. To nevadí svátečním výletníkům, ale pokud chce rodina podniknout aktivní dovolenou několikrát za rok, cesta s vlastním vybavením je mnohem výhodnější.

Za půjčovné kol a lyží zaplatíte v Česku minimálně několik stovek a v zahraničí bude částka nejčastěji v tisících. A to už umí dovolenou celkem prodražit. Pořizovací náklady se aktivním sportovcům vrátí už po několika málo letech.

Přidanou hodnotou je navíc obrovská svoboda a flexibilita. Na dovolené můžete přejíždět mezi více lokalitami a nemusíte hledat půjčovnu v každém městě. Vždy budete mít své ozkoušené kolo nebo lyže a pro víkendový cyklovýlet se můžete rozhodnout klidně z hodiny na hodinu. Tak vypadá svoboda cestování s nosiči na autě.

Foto: ASN HAKR Brno s.r.o.

Při kombinaci střešního a zadního nosiče snadno umístíte na auto kola pro celou rodinu

Střešní nosič využijete i mimo dovolenou

Máte chalupu nebo dům se zahradou? Pak jistě víte, kolik práce vyžadují. A že čas od času potřebujete přivézt něco rozměrného, co se do kufru nevejde. Při převozu třeba sazenic nebo dřeva se navíc vyhnete riziku ušpinění interiéru auta. Nosič s rakví vyčistíte snadno a je na podobnou práci i dostatečně odolný.

Nepostradatelný je i při stěhování nebo prostém nákupu nábytku. Namísto placení externím dopravcům si můžete balíky přepravit sami.

Jak vybrat střešní nosič

Střešní nosiče HAKR jsou vyráběny pro konkrétní modely automobilů dle rozměrů střechy a podle způsobu uchycení. Střešní nosič lze upevnit na podélníky – hagusy, do pevných bodů ve střeše nebo pod střešní lem.

Střešní box pak vybírejte dle jeho rozměrů a objemu v litrech. Právě rozměry nejvíce určují, na co se vám bude box nejlépe používat.

Načítám