Hlavní obsah

Nová technologie omlazuje lak auta za méně než 30 minut

Foto: Ceramikker

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marta, nadšenkyně do aut typu youngtimer, nevěřila, že produkt nalezený na internetu může omladit lak jejího vozu o několik let. Vyzkoušela jej a je v šoku! Její auto nikdy nevypadalo tak dobře! Je keramický vosk od Ceramikker skutečnou revolucí na trhu? Podívejme se společně, zda s jeho pomocí dosáhneme metamorfózy vzhledu vozu, jakou výrobce slibuje. Tady je Martin příběh.

Článek

Hrdinka našeho dnešního článku již delší dobu přemýšlela, jak může obnovit lak svého automobilu. Četla mnoho odborných návodů na detailing na internetu, ale všechny se zdály být pro ni příliš komplikované, co se týká metody aplikace, a konečný efekt také nebyl vždy takový, jaký by očekávala. Dokonce uvažovala o tom, že svoji Dacii svěří detailingovému studiu, ale předběžný odhad ceny služby ve výši 25 000 Kč výrazně přesahoval její rozpočet…

Jak nám Marta sdělila: „O keramickém vosku jsem již dříve četla na internetu, ale nějak mi to téma uniklo. Ceramikker mi doporučil kamarád, který ho na svém autě používá již delší dobu. Chválil naprosto jednoduchou aplikaci, dlouhou životnost ochranné vrstvy, která na voze vydrží až 4 měsíce, a vlastnosti, jež odstraňují nečistoty – tedy jak to profesionálně nazval Jakub – hydrofobní vrstvu.

Přečetla jsem několik desítek pozitivních recenzí na Allegro.cz a rychle jsem pochopila, že tento produkt je přesně to, co potřebuji. Nezruinoval mi peněženku (jako detailingová studia), a navíc cena produktu byla dostupná. Produkt má naprosto jednoduchou aplikaci, kterou jsem mohla provést sama ve své garáži. Vše potřebné pro voskování je v balení – lahvička vosku, vysoce kvalitní utěrka z mikrovlákna, aplikátor a rukavice.

Už jsem byla přesvědčená o nákupu a mezitím jsem dostala jedno balení od mého známého jako dárek! Dostal ho od výrobce zdarma; prý vždy, když objednáte 2 lahvičky, jednu dostanete zdarma. A opravdu stálo za to věnovat tomu těch 60 minut, aby auto bylo pořádně navoskováno. S čistým svědomím doporučuji každému, kdo chce konečně dobře pečovat o své auto!”

Odkud pramení skutečná síla keramického vosku?

Je třeba se podívat na složky, které dělají Ceramikker tak výjimečným. V jeho jádru leží nanotechnologie, inovativní přístup k péči o lak, který pozdvihuje domácí metody aplikace na zcela novou úroveň. Keramický vosk Ceramikker maskuje mikroškrábance, dodává barvě auta prakticky nový život a činí ho o několik let mladším. Unikátní formulace, která vytváří hydrofobní vrstvu, je jako neviditelný ochranný plášť pro vaše auto – odpuzuje vodu a nečistoty a dodává laku hedvábný lesk.

Zde si můžete prohlédnout video od výrobce:

CERAMIKKER Keramický Vosk na Auto - prezentace produktu.Video: Ceramikker

Keramický vosk na auto nejen zvyšuje estetiku vozu, ale také mu poskytuje lepší ochranu před škodlivými povětrnostními podmínkami, a to zejména v zimním období. Výsledkem je auto, které si udržuje svůj lesk, vzhled a kouzlo podstatně déle ve srovnání s používáním konvenčních konzervačních metod.

Vzhledem k jednoduchosti a efektivitě použití začalo toto řešení využívat mnoho lidí, a to i bez zkušeností s péčí o karoserii. Mnoho uživatelů sdílí na sociálních médiích efekty omlazení svých vozidel o několik let (a někdy dokonce o desítky let) – to vše díky aplikaci, která zabere pouhých 30 minut.

Když jsme ověřovali recenze na produkt, byli jsme v šoku!

Často se stává, že produkty silně propagované na internetu jednoduše zklamou, když se setkají s reálným použitím. Proto jsme byli v obrovském šoku, když jsme na vlastní pěst našli recenze na tento vosk… Je třeba podotknout, že Ceramikker má téměř 4 000 ověřených recenzí s průměrným hodnocením 4,8 na portálu Allegro.cz – zde vkládáme odkaz pro ty, kteří se chtějí přesvědčit sami. Jsou to recenze zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili! Navíc jsme kontaktovali 3 osoby, jež komentovaly příspěvky Ceramikker na Facebooku, s prosbou, aby se podělily o své recenze:

Jan K. z Plzně: „Po dobu šesti měsíců jsem měl problém s prodejem svého 9 let starého Fordu. Frustrující situaci jsem nakonec vzdal a rozhodl se mu dopřát pořádnou péči. Na internetu jsem objevil Ceramikker a ihned jsem s ním vůz navoskoval. Lak vypadal, jako by se vrátil v čase! Efekt byl tak úžasný, že jsem udělal nové fotografie a vůz nabídl o 10 000 Kč dráž. Zákazník si ho přišel vyzvednout hned první volný víkend!“

Martin W. z Olomouce: „Dříve jsem každodenně navštěvoval myčku, pedantství je těžká nemoc. Miluji, když je můj vůz čistý, a výrobce zaručoval, že hydrofobní vrstva udrží můj automobil delší dobu čistý. Nelhal, nyní stačí, když své Audi umyji dvakrát týdně! Ani nevíte, kolik času jsem ušetřil!“

Foto: Ceramikker

Funguje Ceramikker opravdu? Stačí se podívat na tuto fotografii.

Tento keramický vosk stojí za to vyzkoušet

Proto příběhy, jako je ten Marty, kde se vášeň a péče spojuje s moderní technologií, inspirují a ukazují, že péče o vlastní auto může být snadná, dostupná a především efektivní. Ceramikker, průlom v oblasti nanotechnologie a péče o vozidla, nejen mění vnímání každodenní údržby auta, ale také ji činí dostupnou pro každého, kdo chce svému automobilu dodat nový, lesklý vzhled. Nečekejte, přidejte se k Martě a tisícům spokojených uživatelů Ceramikker a dovolte svému automobilu zazářit naplno.

Pro všechny, kdo mají zájem o nákup keramického vosku Ceramikker, vkládáme odkaz na oficiální stránku výrobce – KLIKNĚTE SEM.

Načítám