Hlavní obsah

Jaké dárky nikdy nevyjdou z módy? Luxusní kosmetika a ikonické značky, při kterých se rozbuší srdce

Foto: notino.cz

Kosmetika je tradice, která by pod stromečkem v žádném případě neměla chybět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou příležitostí se trochu zasnít, a hlavně začít plnit přání. Je to přesně ten čas, kdy máme dopřát sobě i svým blízkým dárky, které jsme obdivovali v reklamách, snili o nich nebo k nim chodili tajně přivonět během obědové pauzy, například ikonické značky dekorativní kosmetiky. Kosmetika je tradice, která by pod stromečkem v žádném případě neměla chybět.

Článek

Také už na vás na každém kroku dýchá vánoční atmosféra? Bez ohledu na to, jestli máte úložné prostory plné zabalených dárků nebo teprve zjišťujete první tipy na dárky pro své blízké, letos je na čase vyhnout se nejčastější chybě: dárkům poslední záchrany, jako jsou například ponožky. Darujte krásu, sebevědomíčas strávený jen se sebou v podobě luxusní kosmetiky ikonických značek. I do 1 000 korun totiž můžete koupit exkluzivní dárek, jehož vůně a péče podtrhne každou osobnost.

Vánoční tip pro Ježíška

Vánoční dárky můžete velmi pohodlně, včas a bez předvánočního stresu vyřešit na Notino.cz. Věděli jste, že každý zákazník dostane v předvánočních týdnech při nákupu na Notino.cz atraktivní dárek k nákupu a dopravu zdarma?*

Exkluzivní dárek do 1 000 korun? Chyťte dvě mouchy jednou ranou

Jakými dárky obdarovat své blízké, když už musíte začít tak trochu počítat? Darujte kosmetiku, která doplňuje každodenní rutinu, vnese nový rozměr do dosavadního líčení či ukáže, že pečovat o sebe je zkrátka božské.

  1. Řasenka je základ. S Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume darujete nový rozměr v líčení díky extra objemu, maximální délce i ultra černému povrchu.
  2. Tři, dva, jedna… co takhle vedle řasenky darovat ženě svého života rovnou dárkovou sadu Lancôme Lash Idôle?
  3. Biotherm Homme Aquapower hydratační péče pro normální a smíšenou pleť pro muže je sázkou na jistotu. Protože první dotek už nikdy nebude tím posledním.
Foto: notino.cz

Jaké dárky můžete na Notino.cz pořídit do tisíce korun? Zleva Biotherm Homme Aquapower hydratační péče pro normální a smíšenou pleť pro muže, řasenka Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume, Lancôme Lash Idôle objemová řasenka z dárkové sady pro ženy Lancôme Lash Idôle

Zlatá střední cesta

Sice už máte hlavní dárek ze seznamu přání, ale tak nějak tušíte, že byste na tváři milované osoby chtěli vidět úsměv a překvapení? Vánoční nutkání vám říká, že byste měli udělat radost něčím, co si běžně možná jen tak nekoupí, ale… Pak zjistí, že už bez téhle krabičky nemůže nastartovat další den?

Jaké dárky můžete pořídit do 2 000 korun?

  1. Unikátní Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream s více než 300 druhy peptidů pro rychlejší regeneraci pleti.
  2. Květinovo-ambrová vůně Prada Paradoxe pro každou dámskou příležitost.
  3. Pánská květinová vůně Yves Saint Laurent MYSLF s výraznými dřevitými tóny, která je výpovědí moderní mužnosti.
Foto: notino.cz

Jaké dárky můžete na Notino.cz pořídit do dvou tisíc korun? Zleva Yves Saint Laurent MYSLF doplnitelná parfémovaná voda pro muže, Prada Paradoxe doplnitelná parfémovaná voda pro ženy, Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream protivráskový denní krém

Skromná přání stranou. Počítejte s námi: Jeden, dva, tři…

Speciální příležitosti si žádají speciální dárečky. Kdy jindy přestat dělat kompromisy a dopřát svým blízkým nebo klidně i sobě něco mimořádného než na Vánoce? Dopřejte si luxus, díky kterému budete mít důvod těšit se na každou novou výzvu. Do 3 000 korun můžete pořídit skutečně ikonické dárky, které budou chloubou každé koupelny i nočního stolku.

  1. Dárková sada Lancôme La Vie Est Belle – kombinace vůní a kosmetických produktů.
  2. Aromatická dřevitá vůně Armani Code Parfum ve flakonu, který lze znovu naplnit.
  3. Trojitá dávka aktivních složek v patentovaném Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum.

Tip: Úsměv a radost obdarovaného vás sice zahřeje, ale tajně sníte o stejně voňavé krabičce, pečující kosmetice či řasence, která vás promění ve filmovou hvězdu? Napište si seznam vlastních přání, vždyť budou Vánoce!

Foto: notino.cz

Jaké dárky můžete na Notino.cz pořídit do tří tisíc korun? Zleva Lancôme La Vie Est Belle dárková sada pro ženy, Armani Code Parfum doplnitelný parfém pro muže, Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum unikátní pleťové sérum

*Při nákupu značek Lancôme , Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Valentino, Prada, Biotherm a Kiehl’s. Doprava zdarma k nákupu nad 1 299 korun.

Načítám