Hlavní obsah

Jak carVertical pomáhá chránit kupující ojetých vozů

Foto: cV Group UAB

Obrázek tachometru automobilu

Někdy kupující ignorují možnost získat auto s podvodným počtem najetých kilometrů nebo historií vážného poškození. Společnost carVertical byla založena za účelem boje proti takovým podvodům a ochrany kupujících ojetých vozů, a proto nabízí dostupné historické záznamy pro každé konkrétní vozidlo.

Článek

Platforma poskytuje služby kontroly historie automobilů ve 25 zemích po celém světě a má téměř tisíc různých datových zdrojů, ze kterých jsou shromažďovány historické záznamy. Každý historický záznam vozu je spojen s přesným identifikačním číslem vozidla (VIN), všechny sériově vyráběné vozy mají unikátní čísla VIN a pomocí řetězce dlouhého až 17 znaků mohou kupující nahlédnout do historie vozidel, která by si chtěli nebo plánují zakoupit.

Jakmile je VIN číslo automobilu zadáno do carVertical, algoritmus vyhledává informace, odpovídající VIN v národních a soukromých registrech, pojišťovacích společnostech a policejních databázích, aukcích a utajovaných webových stránkách, u výrobců a v sítích certifikovaných dílen. CarVertical nevytváří, neupravuje ani neověřuje žádná data, což znamená, že každá zpráva o historii vozu je autentická, aktuální a generována unikátně pro každého kupujícího vozu.

Odhalené informace z historie poskytují výhodu při vyjednávání

Díky seznamu registrací a informacím o údržbě vozu, grafu ujetých kilometrů a seznamu záznamů o škodách, uživatelé carVertical mohou zjistit, zda vůz neměl nehodu nebo nebyl spáchán podvod s tachometrem.

Foto: cV Group UAB

Zde je zpětný nájezd kilometrů, který můžete vidět v přehledu historie carVertical

Foto: cV Group UAB

CarVertical report o historii vozu, Vám může ukázat, které škody měl vůz v minulosti

Skutečná síla carVertical spočívá v přeshraničních transakcích s automobily. Vzhledem k tomu, že platforma má stovky zdrojů dat po celém světě, umožňuje sledovat ujeté kilometry a historii škod a poškození z různých zemí.

Každá kontrola historie vozu carVertical je kompletně depersonalizovaná a neobsahuje žádné osobní údaje. Ve zprávách o historii jsou vždy nějaké nejasné oblasti, proto se uživatelům doporučuje, aby před koupí auta nezávisle a úspěšně vyhodnotili rizika. Pokud například došlo k poklesu v historii počítadla kilometrů, ale naměřené hodnoty byly během velmi krátké doby opět na konkrétním čísle, možná došlo k chybě v původním zdroji dat. Totéž platí pro oceňování škod. Pokud kontrola historie odhalí poškození, registrované v zemi s vysokou cenou za práci, nemusí to nutně znamenat, že auto nelze opravit za mnohem dostupnější cenu.

Proto byl vyvinut systém automatického vrácení peněz. Pokud je kvalita zprávy příliš nízká, vy jako uživatel získáváte bezplatnou kontrolu historie dalšího vozu.

Načítám