Hlavní obsah

60 % mužů ve věku 60 let trápí zvětšená prostata. Jak se mezi ně nedostat?

Foto: NaruraMed

Časté nutkání k močení, noční návštěvy toalety či únik moči. To jsou některé projevy zvětšené prostaty, které znepříjemňují život. Říkáte si, že by bylo lepší být mezi 40 % mužů, kterých se tohle netýká? Gratulujeme! Právě jste udělali první krok ke zdravé prostatě.

Článek

Problémy s prostatou jsou jako špatně utažený kohoutek. Prostata je žláza o velikosti kaštanu, která se nachází u močové trubice. Vlivem věku, životního stylu a stravy má však tendenci se zvětšovat až do velikosti citronu. Asi už je vám jasné, že prostata této velikosti se nevejde na svoje místo. Utlačuje močovou trubici, dochází k neúplnému vyprázdnění močového měchýře, a především máme neutuchající nutkání k močení. To, co se odehraje na toaletě, pak vůbec nestojí za řeč.

Statistiky mluví jasně: více než polovinu mužů po šedesátce tohle všechno potká. Problémy se přitom objeví mnohem dřív, nezřídka po čtyřicítce.

Nezapomínejte na revizi svého zařízení!

Stejně, jako čas od času musíme prohlédnout vodovodní kohoutky, aby nekapaly, bychom se měli starat o svou prostatu. Tahle revize probíhá na dvou úrovních: při preventivní prohlídce u lékaře a pak v pohodlí domova.

Poslouchejte své tělo, a pokud pocítíte problémy s močením, rozhodně je nenechávejte vyhnít! A zhruba od čtyřiceti let začněte dělat alespoň jednu věc pro zdraví své prostaty – užívejte vhodný doplněk stravy.

Proč doplňky stravy podporují zdraví prostaty?

Za desítky let výzkumů se už zkrátka potvrdilo, že existují živiny s pozitivním vlivem na prostatu. Z prvků je to zinek a selen. Podporují tvorbu spermií a schopnost reprodukce a pečují o mužské zdraví celkově. Přímo na zbytnění prostaty se osvědčila rostlina Sereoa plazivá. Ta pomáhá udržovat funkci močových cest.

Popravdě, tato kombinace bohatě postačí většině mužů. Jste stále přesvědčeni o tom, že chcete patřit mezi 40 % mužů, které prostata netrápí? Tak řešení neodkládejte.

Vyzkoušejte balení doplňku stravy ProstaXin zdarma. Bez závazků a podmínek – pouze za poštovné 49 Kč. Tato akce je časově omezená, tak neváhejte využít bezplatné možnosti udělat dobrou věc pro své zdraví!

Objednat ProstaXin zdarma pouze zde.

Načítám