Hlavní obsah

Kolomý havaroval při předváděcích jízdách pro sponzory

Foto: Buggyra

Martin Kolomý je známý tím, že jezdí vždy naplno. A je jedno, jestli je to závod, testování, nebo jízdy pro sponzory

Takových akcí dělá každá závodní stáj několik do roka. Vezmou se sponzoři, posadí se na sedadlo spolujezdce a ukáže se jim, kam a na co ty peníze vlastně dávají. Buggyra není výjimkou a jejich marketing je skvělý. Možná i proto se na jejich stránce objevilo video a fotky, které by si jiné týmy dost možná nechaly pro sebe...

Článek

Martin Kolomý patří k těm jezdcům, kteří jdou do všeho naplno. V závodě jede, jako kdyby hořelo, se stejným nasazením svoji závodní Tatru prohání i na testech, a kdo se s ním někdy svezl při jízdách pro sponzory či novináře, ten vám potvrdí, že neubírá ani tehdy.

Foto: Buggyra

Odskákala to hlavně bouda, ochranný rám ale splnil svou funkci dokonale

Nebylo tomu jinak ani při sponzorských jízdách ve Zlíně, kde Kolomajz proháněl svou dakarskou Tatru. V pravé zatáčce přepálil rychlost a vůz se ocitl na dvou kolech. Závodní reflexy ale zapracovaly naplno, takže dal kontra a plný plyn. Auto by za normálních okolností nejspíš v pohodě srovnal, ale jako naschvál tam byla vlaková zarážka, které se musel vyhnout. Jenže rychlost a váha byly proti... Ostatně podívejte se sami.

Zatímco na videu to vypadalo hodně ošklivě, ve skutečnosti se nikomu nic nestalo, bytelná konstrukce s bezpečnostním rámem splnily svou funkci. Mechanici budou mít práci, sponzoři mají zážitek a Buggyra si nemůže stěžovat na nedostatek pozornosti.

Reklama

Načítám