Hlavní obsah

Ken Block už zase řádí... a tentokrát mimo silnici!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná jste si po deváté Gymkhaně lámali hlavu, jestli má ještě Ken Block čím překvapit. Projel velkými městy, hollywoodskými kulisami, těsně se minul s vlakem, ale jeho kousky na asfaltu už začínaly být trochu okoukané.

Článek

Naštěstí si i sám Ken vzal kritiku k srdci a místo jubilejní desáté Gymkhany (která bude muset být opravdu "něco"), tak trochu odbočil... doslova odbočil mimo silnici, protože vyrobil kráťas Terrakhana, jež se odehrává výhradně na prašném povrchu s minimální trakcí. Má to svoje nevýhody, protože přes všechen ten prach občas vůbec nevidíte auto. A zlé jazyky jistě namítnou, že tu Ken nepředvádí nic světoborného. Jenže tentokrát jde spíš o hezkou krajinu a všeobecně kochání hezkou kamerou a střihem.

Jeho speciálně upravenou Fiestu a povolení k "likvidaci" tohohle přírodního hřiště by totiž chtěl snad úplně každý, komu se obě ruce narodily pro volant. Je tak vlastně úplně jedno, jestli budete ohromeni driftováním kolem přírodních překážek (pár chirurgických šmejrů se tu samozřejmě najde), jenom zůstanete jen ze závisti nad těmi hračkami, se kterými si Ken Block může hrát. My se můžeme tak max. vrátit ve vzpomínkách do doby, kdy jsme si hráli s angličáky na pískovišti.

Reklama

Načítám