Hlavní obsah

Kdyby byly na světě jen pick-upy

Foto: Archiv Garáž.cz

Minulý měsíc jsme se podívali na to, jak by vypadal automobilový svět, kdyby byly na trhu pouze dodávky. Především pak z pohledu sportovních verzí. Nebylo to úplně tak špatné, ale rozhodně lepší by byl svět, kdyby jsme měli pouze pick-upy.

Článek

Za poslední půl rok se objevilo velké množství počítačových renderů, které přeměnují standardní modely na pickupy. A nejen z kategorie SUV, ale pár povedených počítačových předělávek vzešlo z klasických sériových vozů. Ano, ty se měnily na osobní pick-upy, přesněji na auta v provedení UTE, které jsou hodně oblíbené v Austrálii. Hodně se nám líbí "farmářská" Giulia nebo Porsche Panamera.

Foto: Archiv Garáž.cz

Ptáte se proč se poslední dobou množí obrázky nových pick-upů? Je to jednoduché, kategorie térénních automobilů s korbou začíná nabírat na síle a pick-upu chce mít stále více automobilek. V následujících několika letech se tak dočkáme prémiového pick-upu od Mercedesu, svůj kousek přinese automobilka Renault a není vyloučeno, že se k nim nepřidají další. Na fotogalerii se můžete podívat, jak by mohl vypadat první elektrický pick-up od Tesly nebo nástupce modelu Baja od Subaru.

Zdroj: x-tomi design

Reklama

Načítám