Hlavní obsah

Jak zvýšit výkon svého „motoru“ pro vyšší libido a energii?

Foto: Primulus.cz

Nejlepší aditiva pro mužské tělo

Každý chlap ví, jak je důležité starat se o své auto pro nejlepší výkon. Pravidelná údržba, kvalitní palivo a jen ty nejlepší aditiva. Tělo je autům v mnoha směrech podobné. Pokud nemá dostatek správných živin a „aditiv“, přestává fungovat tak, jak by mělo.

Článek

A čím jste starší, tím je to horší. Váš výkon začíná klesat ve všech oblastech. U chlapů za to může klesání hormonu testosteronu, jehož vliv je patrný především v pubertě, nicméně jeho role je důležitá po celý život muže. Ovlivňuje energii a vitalitu každého muže, což může být značně patrné, při každé sportovní aktivity. Cítíte se při běhu pomalejší? Máte méně síly a vytrvalosti? I za tyto příznaky může být z velké části zodpovědný testosteron.

Tento hormon se také přihlásí o slovo hned, co se probudíte. Jak? Jednoduše, snad jste si nemysleli, že ranní erekce je náhoda. Testosteron je přezdíván kořením mužského těla a není se čemu divit. Ženy už na první pohled poznají silné muže, kteří s jeho množstvím v organismu nemají problém.

Nízká hladina testosteronu je problém a bohužel se od 30 let postupně snižuje každý rok. To má pak za následek náladovost a deprese, menší chuť na postelové radovánky nebo horší pálení podkožního tuku.

Jak nastartovat tvorbu testosteronu?

Správný životní styl, zdravá životospráva, dostatek spánku a pravidelný pohyb. Toto jsou vše dlouhodobé cesty k optimální hladině testosteronu.

Pokud hledáte nejrychlejší řešení, sáhněte po doplňcích stravy.

Je nám jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s klesající hladinou testosteronu? Zvýšit libido, energii i vitalitu? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitaminy (D3, C, B6), minerály (zinek, hořčík, selen) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, pískavice řecké seno).

Doplněk stravy PRIMULUS – Opravdu funguje?

Foto: Primulus.cz

Český doplněk stravy s certifikací Státního zdravotního ústavu v Praze

Tým chlapů, stojících za unikátním doplňkem stravy Primulus, má na tuto otázku jasnou odpověď: „Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze a má již přes 19 000 spokojených zákazníků. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami a nastartujte vaší energii, vitalitu i libido.

Bližší informace o produktu a tipy jak přírodně testosteron zvýšit najdete na www.primulus.cz

Načítám