Hlavní obsah

Jak to vypadá, když si vás automobilka hýčká

Foto: Mercedes-Benz

Jak to vypadá, když si vás automobilka hýčká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koupili jste si nové auto. Je to váš vysněný vůz. Je krásný, pohodlný, spolehlivý a vy si ho chcete užívat co nejdéle. Je to Mercedes-Benz a vy si slibujete, že o něho budete vždy dobře pečovat. A nejste na to sami.

Článek

Mercedes-Benz připravil tři servisní smlouvy, u nichž máte jistotu, že se vašemu autu dostane to nejlepší, a vás to přitom nebude stát víc, než je nezbytně nutné. Je přitom jedno, jestli řešíte péči o právě zakoupený nový vůz, nebo o auto, které vám již stojí nějakou dobu v garáži.

Prvním typem servisní smlouvy je ServiceCare, která pomáhá plánovat servis vozu. Každé vozidlo má svůj servisní interval, a podle něho se plánují servisní prohlídky. V rámci uzavírání smlouvy má zákazník možnost si sám vybrat, kolik prohlídek chce mít hrazených smlouvou (2 až 4 prohlídky). Za prohlídky tedy zákazník už nic neplatí a má jistotu, že originální náhradní díly a schválené provozní kapaliny zajistí optimální chod vozidla.

Foto: Mercedes-Benz

Jak to vypadá, když si vás automobilka hýčká

Co když už máte vůz po záruce, tedy starší dvou let? I tady existuje řešení! Pokud uzavřete smlouvu WarrantyExtension během prvních dvou let, můžete si záruku prodloužit až do 10 let stáří auta. Je to svým způsobem pojištění, že v případě jakékoli poruchy vám servis komponenty zahrnuté ve smlouvě opraví nebo vymění. Když se vám kupříkladu nějakým zázračným způsobem podaří zadřít motor, v servisu vám ho vymění a vy nic neplatíte. Lákavé, že?

Velice zajímavá je servisní smlouva CompleteCare. Zákazník si ji platí prostřednictvím paušálu – pravidelných měsíčních poplatků –, a tím si zajistí veškeré plánované údržby i neplánované opravy bez dalších výdajů. Prostě jakékoli budoucí náklady si rozložíte do splátek, a tak už nemusíte na nic myslet. Jen v případě potřeby nebo nutnosti odevzdáte vůz do servisu a vyzvednete si ho, až bude opět v pořádku. Asi je zbytečné zdůrazňovat, že ve všech případech se pracuje pouze s originálními díly a schválenými provozními kapalinami, což samo o sobě přispívá nejen k bezproblémovému chodu, ale hlavně k prodloužení životnosti a udržení spolehlivosti vašeho vozu.

Foto: Mercedes-Benz

Jak to vypadá, když si vás automobilka hýčká

Prodejci nových vozů se ještě dnes setkávají s lidmi, kteří si koupí vysněné auto (které nebývá laciné) a nemyslí na to, kolik je bude stát jeho provoz a nutný servis. To, že renomovaný výrobce má na paměti i tohle a pomáhá svým klientům ušetřit čas, nervy a peníze i při provozu vozidla, je bezesporu krokem vpřed a potvrzuje to skutečný zájem o ně.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Garáž.cz.
Související témata:
Načítám