Hlavní obsah

Italská hvězda, supersportovní Japonec a legenda slaví 30

Foto: Archiv Garáž.cz

Po delší době se vracíme k našemu partnerskému časopisu Faster magazine, který na českém trhu působí už sedmým rokem. Každé dva měsíce vám zde budeme představovat to nejlepší z nového čísla, které se dostane na stánky. Teď vychází další, plné zajímavých materiálů.

Článek

A můžete pro něho vyrazit o tomto víkendu. Výrazným způsobem se má zhoršit počasí, takže bude ideální doba si sednou doma na gauči a pořádně začít číst. Kluci z Fasteru tentokrát připravili mnoho zajímavých a exkluzivních materiálů. V hlavních tématech se objevují dvě auta, které patří mezi nejočekávanější novinky letošního roku. Tou první je samozřejmě nejostřejší Alfa Romeo Giulia v provedení Quadrifoglio, která má pod kapotou přeplňovaný šestiválec od Ferrari a pohon zadních kol. Redaktoři zjišťovali, jestli se může nová Alfa hrdě postavit německým konkurentům BMW M3 a Mercedes-Benz C 63 AMG. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Dalším autem, na které se hodně dlouho čekalo, je supersportovní Honda NSX. Doposud jsme se klaněli první generaci, která se stala legendou a dlouho neměla svého nástupce. Až před pár lety se ho Honda odhodlala postavit. Zůstávala jen otázka, jestli se může nový supersport s hybridní technikou vyrovnat svému předchůdci s klasickou koncepcí. Nejlepší možností bylo jej provětrat na španělském okruhu v Estorilu. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Ani tím však Faster magazine nekončí. Můžete se dozvědět všechno o historii legendární BMW M3, která letos slaví 30 let od svého vzniku, podívat se na deset aut, které si si vypůjčili motor od Ferrari nebo zjistit to, kterým hybridem se bude manažerům lépe jezdit do práce. Ani tentokrát nepřijdou zkrátka příznivci motorsportu. Šéfredaktor Faster magazine, Jakub Rejlek, si na vlastní kůži vyzkoušel pohárové závodění v novém Škoda Octavia Cupu. To a ještě mnohem více naleznete v novém čísle, které by mělo být od víkendu na stáncích v celé České republice nebo si jej můžete předplatit u společnosti Send. Stačí kliknout na tento odkaz

Reklama

Načítám