Hlavní obsah

Grand Tour láká trailerem na třetí řadu nabitou akcí

Foto: Amazon

Trio kašparů Kapitán Šnek-Lidoop-Křeček je zase zpátky v akci! Čekejte závody, skoky, smyky, havárie a nějaký ten výbuch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdánlivě nekonečné čekání už spěje do svého radostného finiše! Trio automobilových bláznů Clarkson, Hammond a May se již brzy vrátí na obrazovky televizí a počítačových displejů se třetí řadou Grand Tour, která bude jako vždy napěchovaná akcí – závody, skoky, smyky, haváriemi, a dokonce i nějakým tím výbuchem.

Článek

Dobrodružství s pick-upy, roadtrip osmdesátkových kupé, rozstřel muscle-carů nebo závody obytných domů, McLaren Senna letící smykem na okruhu, Lamborghini Urus letící bokem po zamrzlém jezeře nebo Clarkson letící… ehm, ploužící se na kole… to vše okořeněné dětinskými vtípky, hravou soutěživostí a občas i nějakým tím sprostým slovem. Třetí řada Grand Tour podle všeho nabídne další velkou porci staré dobré show pro petrolheady, fanoušky aut i obyčejné diváky, kteří se u televize rádi baví neuvěřitelnými, a někdy i neuvěřitelně pitomými, nápady trojice bláznů Clarkson/Hammond/May. Přesvědčte se u nového traileru sami:

Hlavně už víme, kdy je můžeme čekat na našich obrazovkách – tedy kdy bude premiéra na Amazonu Prime a internetu obecně. Do kalendáře si červenou fixou zakroužkujte datum 18. ledna 2019. UŽ SE NEMŮŽEME DOČKAT!

Reklama

Načítám