Hlavní obsah

Den plný drittujících zadokolek

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Parta kolem Martina Semeráda a združení Shatsu rozhodně nezahalí. Předminulou sobotu připravili velký sraz příznivců Toyoty AE86, GT86 a také Subaru BRZ, ze kterého vám přineseme video reportáž a den na to ještě další driving day pro driftaře a zadokolkaře.

Článek

Tahle další akce se jmenovala Shatsu TrackBash 03 a hlavním organizátorem bylo zmiňované združení, které vyniká tvorbu úžasných automobilových triček. S organizací jim pomáhal Martin Semerád se svou Driving academy a šlo o strávení krásné neděle za volantem sportovních vozů. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Opět se jezdilo na okruhu v Sosnové, ale tentokrát bez kropení tratě, tedy a vyhřátém asfaltu. Den byl rozdělen na dvě části. Na zajíždění časů Time Attack a na driftovací sekce. Dvě skupiny jezdců se postupně střídaly po deseti minutách. Do Sosnové dorazila hojná účast a nechyběla návštěva z Německa, ze které nejvíce pozornosti poutala dvojice AE86 a Nissan S13. Po celý den byla fajn zábava a hlavně moře zničených gum. 

Reklama

Načítám