Hlavní obsah

Cupra: Ještě více sportovnosti od Seatu pod vlastní značkou

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete si ještě na to, jak Citroen stvořil novou značku DS pro prémiové modely? Tak něco podobného chystají ve Španělsku. Seat chce rozšířit nabídku sportovních modelů Cupra a rozhodl se jít podobnou cestou. Vzniká nová značka!

Článek

SEAT oficiálně představuje novou značku CUPRA a její nové logo, které je prvním náznakem toho, jak bude CUPRA vypadat. Verze CUPRA byly vždy nejsportovnější podobou modelů SEAT. Nyní nastal čas, aby CUPRA získala svou vlastní duši, svou vlastní DNA, svou vlastní identitu tím, že se stane novou entitou.

Foto: Archiv Garáž.cz

Všechna nová vozidla CUPRA ponesou nové logo CUPRA. Nová značka bude oficiálně představena 22. února. Po jejím odhalení budou první modely CUPRA představeny veřejnosti začátkem března na mezinárodním autosalonu v Ženevě. A čeho se od nové značky dočkáme? Radovat se můžete jen částečně, protože dle vývoje trhu dojde na představení rychlých modelů kategorie SUV a určitě přijde na trh nová Cupra Ateca, Cupra Arona a v letošním roce také Cupra ST R, která bude mít okolo 335 koní a pohon všech kol.

Reklama

Načítám